Skandal u Solinu: Profesorica zabranila djeci spominjanje Vukovara!

Osim što se u školi zabranilo spominjanje Vukovara, profesorica je također na roditeljskom sastanku upozorila roditelje da djeca ne smiju dolaziti u školu odjevena u majice s hrvatskim obilježjem.

{jathumbnail off}U jednoj školi u Solinu dogodila se nesvakidašnja i pomalo skandalozna situacija u kojoj je profesorica na roditeljskom sastanu upozorila roditelje da njihova djeca u školu više ne smiju dolaziti odjevena u majice s hrvatskim obilježjem. Još veći šok dotična je profesorica priredila roditeljima kad im je zabranila spominjanje Vukovara.

Jedna od majki, Ana Rožić o ovom se oglasila na Facebook stranici ‘Priznajem! Hrvat sam!’ na kojoj je napisala svoje nedavno iskustvo s roditeljskog sastanka.
Njezin post prenosimo u cijelosti:

‘Na roditeljskom sastanku u školi u Solinu došlo je upozorenje da djeca ne smiju isticati hrvatstvo nošenjem majica ili bilokakvih drugih predmeta koji bi mogli ugroziti jednog učenik Srbina, a drugog Bošnjaka. Razrednica je posebno apelirala na roditelje hrvatske branitelje, išla je toliko daleko da je zabranila spominjanje Vukovara. Nakon toga smo ja i deset drugih roditelja napustili sastanak još jednom dajući im na znanje i za spolni odgoj i Vukovar i kurikulum škole. Crvena banda ruši sve ustavne vrijednosti pomoću pijuna tzv. pedagoga koji nam uče djecu. ja sam im trn u oku jer je ovo treći put da odlazim sa roditeljskih sastanaka. Zato ne čekajmo četvrti mjesec, idemo što prije.’

dnevno.hr/hu-benedikt.hr

Odgovori

Skip to content