Okrugli stol s kandidatima za gradonačelnika Splita i tribina „Globalizacija, diktatura relativizma i sukob civilizacija“

Hrvatska udruga Benedikt, u sklopu Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK festa, organizira okrugli stol s kandidatima za gradonačelnika Splita.

{jathumbnail off}Okrugli stol će se održati u utorak, 23. travnja 2013., s početkom u 11 sati u dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu (sjeverni toranj, II. kat). Ulaz na okrugli stol je slobodan te se pozivaju svi zainteresirani građani da dođu poslušati kandidate za gradonačelnika.

Istoga dana, u sklopu VIDIK festa, s početkom u 19.30 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu održat će se i tribina pod nazivom „Globalizacija, diktatura relativizma i sukob civilizacija“. Na tribini će gostovati i izlagati Zvonimir Hodak, prof. dr. sc. Slaven Letica i prof. dr. sc. fra Ante Vučković.

Uz navedena događanja, u sklopu VIDIK festa, u utorak, 22. travnja, s početkom u 17.30 sati u kinu Karaman bit će prikazan dokumentarni film „Slobodna Kina“ režisera Michaela Pearlmana.

Odgovori

Skip to content