Blanka i Joško Vlašić: Obitelj je stup društva

Osvajačica olimpijskoga srebra i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis, naša atletičarka Blanka Vlašić dala je svoju podršku Građanskoj inicijativi „U ime obitelji”.

{jathumbnail off}„Obitelj je stup društva. U svakoj obitelji sve započinje s muškarcem i ženom” – riječi su kojima je jasno izrekla svoj stav o potrebi za ustavnom zaštitom braka kao zajednice između žene i muškarca i obitelji.

Referendum za brak podržao je i Joško Vlašić – otac i trener Blanke Vlašić. “Za mene je brak zajednica žene i muškarca i podržavam inicijativu da se to uvede u hrvatski Ustav. Sve ove godine kada smo postigli ove rezultate, i Blanka i ostali, moja djeca u obitelji, supruga i ja zajedno smo težili oplemeniti talente naše djece”, rekao je Vlašić.

Zahvaljujemo svima koji podržavaju Građansku inicijativu „U ime obitelji“ – volonterima koji darivanjem svog vremena omogućuju izjašnjavanje građana na više od 2000 lokacija u Hrvatskoj, od Dubrovnika i Pule do Zagreba i Vukovara, građanima koji svojim potpisom raspisivanje referenduma o braku čine mogućim, javnim osobama koje su se založile za brak kao zajednicu žene i muškarca:

glazbenici Marko Perković Thompson, Pero Galić, frontmen grupe Opća Opasnost, dobitnici ovogodišnje nagrade Porin, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac, karikaturist Srećko Puntarić Felix, kao i brojnim drugim javnim osobama.

Video: http://uimeobitelji.net/2013/05/18/blanka-vlasic-obitelj-je-stup-drustva/

Što su pritom izjavili možete pronaći na stranici: http://uimeobitelji.net/ u rubrici „Poznati potpisuju“ te na društvenim mrežama: http://facebook.com/UimeObitelji/,

http://twitter.com/uimeobitelji/.

PRIKUPLJANJE POTPISA 12.5. – 26.5.2013. REFERENDUM ZA BRAK

Odgovori

Skip to content