Luka Kozina: Državni neprijatelj br. 1

“Zviždač” iz Knina: Milanoviću sam vikao kako može za 50 kuna ljetovati na Hvaru dok ljudi kopaju po smeću

{jathumbnail off}- Ja sam Milanoviću vikao kako može za 50 kuna ljetovati na Hvaru sa 20 tjelohranitelja dok radnici i penzioneri kopaju po smeću. Uz to sam i hučao. Ovo pokazuje da u Hrvatskoj nema ni ‘d’ od demokracije’ – ispričao je za Tportal Luka Kozina, 61-godišnji dragovoljac Domovinskog rata, prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira tijekom obilježavanja godišnjice vojno-redarstvene akcije Oluja u Kninu.

– Sve su mi to poznanici, rekli su mi samo da će mi uzeti izjavu. Kazali su da se vani slabo vidi pa da idemo u policiju. Gledali su me vani dok sam s poznanikom pio piće. Pitao sam zašto me alkotestiraju kada je to bilo u 11, tada nisam pio. Bio sam trijezan, čekali smo generale – dodao je Kozina.

– Rekao sam im da trebam lijekove, a oni su mi rekli da će mi žena donijeti. Pa ona ne zna gdje stoje jer ih ja sakrivam zbog djece. Na to su mi rekli da će mi poslati doktoricu, no ni to se nije dogodilo – opisao je 61-godišnjak, zaključivši kako su mu u policiji rekli da će se braniti sa slobode te da mu “ne gine” kazna, no na to im je odgovorio da kaznu ne može platiti te da će radije u zatvor.

 

 

 

 

Odgovori

Skip to content