Planned Parenthood pokreće video igru u kojoj je temeljni cilj izvršiti pobačaj

David L Gray na portalu DavidLGray.INFO donosi tekst koji nam otkriva svu perfidnost kojom se Zlo služi kad želi izopačiti najmlađe

{jathumbnail off}Cecile Richards, predsjednica uprave Planned Parenthooda, upravo je ovih dana objavila da će taj nacionalni (američki) broj jedan “ponuđač pobačaja” preusmjeriti dio svojih prihoda na udruživanje s Rock Star Gamesom da bi na tržište izbacili video igru koja će biti svojevrsna poslovna simulacija. “Zbog nedavnih zakona koji su prikazali Planned Parenthood u negativnom svjetlu, osjećamo da jedan od najboljih načina da dopremo do mladih Amerikanaca jest da ih upoznamo sa svim pozitivnim stvarima koje radimo putem video igre”. Richardsova nastavlja, “Nadamo se će ovaj novi pothvat s Rock Star Gamesom kreirati novu generaciju djece koja će respektirati prava žena i njihovo zdravlje”.

Igra će se zvati “Sim Reproduction Rights” i pojavit će se na tržištu upravo u božićno vrijeme, točnije 8.prosinca 2013. Bit će je moguće igrati na PlayStatinu, XBoxu, te na PC platformi. Igra će biti simulacija u kojoj će igrač morati pronaći idealnu lokaciju za otvaranje Planned Parenthood-ove klinike te na taj način nuditi kontracepciju i ostale usluge koje se odnose na “žensko zdravlje”, kao primjerice preporuke za pregledavanje dojki. Kroz različite marketinške mogućnosti, vlasnik će raditi na povećavanju utjecaja klinike. Nakon gradnje klinike i određenog broja stalnih klijenata, dobre reputacije u društvenoj zajednici i prolaska inspekcije iz gradske uprave za zdravstvo, konačno će se moći početi provoditi pobačaje. Tada će prokolati veliki novac u džepove vlasnika bolnice i on će moći širiti posao i na druge susjedne gradove.

“Mislim da će najveći izazov u igri biti zapošljavanje kompententnih liječnika”, rekao je Jett Marshall, vodeći dizajner igre. “Vlasnik će također morati pronaći idealnu lokaciju za posao. Poslovni uspjeh se još uvijek vrti oko lokacije, lokacije, lokacije. Afro-američko susjedstvo je ideja u igri, zato što se pro-life demonstranti boje ići onamo i zato što Afro-Amerikanci pobace do 50% svoje djece, ali nedostatak je što se necrnačka populacija koja traži pobačaj također boji ulaziti u takve zajednice. Dakle, igrač će morati naučiti kako naći ravnotežu između potencijalne zarade i prijetnje njegovom poslovnom uspjehu”. Prama Jettu igrač će morati također upravljati i pregovorima o uslugama, kao što su, primjerice, odlaganje otpada i sklapanje ugovora za primanje povlastica u državama kao što je Texas.

Cecile Richards je kazala da ona zbog igre ne očekuje mnogo buke od Pro-life zajednice. “Udruživanjem s Rock Star Gamesom, koji je postigao nevjerojatan uspjeh igrom Grand Theft Auto, nadamo se da ćemo imati izvanrednu reklamnu kampanju koja će pokazati prednosti i prava koja djeca imaju, a to će naučiti igrajući našu poslovnu simulaciju”.

Autor zaključuje tekst riječima:”Koji tužan, tužan dan za Ameriku”.

Odgovori

Skip to content