AMERIČKI PORTAL TFP: Proud to be Croat

Hrvatska kao Zaštitnica braka i obitelji   Pročitajte izvanredan članak s američkog portala: Veličanstvena mala Hrvatska nekad je bila predziđe kršćanstva, a danas predziđe u obrani obitelji

Na naslovnici internetskog portala Američkog društva za obranu tradicije, obitelji i imovine ovih je dana osvanuo članak o Hrvatskoj koja je zadala težak udarac snagama koje u Europi i svijetu promiču istospolne „brakove“. Zemlju koja je nekad bila poznata kao predziđe i zaštitnica kršćanstva u Europi pred naletom turskih osvajanja sada proglašavaju Zaštitnicom obitelji pred naletom homoseksualne agende i pozivaju Europu i svijet da se ugledaju u malenu, ali hrabru Hrvatsku i građane okupljene oko inicijative „U Ime Obitelji“.

Malena Hrvatska, koja je tek na samom kraju 20. stoljeća izborila pravo na samostalnost i demokraciju, izgleda da je prva upalila svijetlo u borbi protiv novog totalitarizma koji se nadvio nad Europu i svijet. „Istospolni „brak“ ili „registrirano partnerstvo“ danas se pomoću sudskih presuda ozakonjuju u mnogim državama umjesto putem referenduma. Demokracija, vlast naroda, temelj građanskih sloboda i prosperiteta zapadnog svijeta, postaje neprihvatljivo rješenje kada se radi o provođenju zacrtanih točaka iz homoseksualnog plana i programa. Demokracija tada postaje nešto omraženo, a građani koji se usude koristiti svoje ovlasti uspoređuju se s nacistima. Pred istim se optužbama, kao i prije par mjeseci Hrvatska, danas nalazi američka država Indiana koja se priprema za referendum o braku.

No, na kraju teksta se upozorava da je odmah nakon referenduma otpočeo nevjerojatan pritisak na Hrvatsku da se zakonski obezvrijedi veličanstvena pobjeda obiteljskih vrijednosti te da Hrvatsku čeka teška borba Davida protiv Golijata.

 

Hrvatska: Zaštita tradicionalnog braka i obitelji
Objavljeno: 20. siječanj, 2014.

Autor: Paulo Roberto Campos

 

Možemo se ugledati u katoličku Hrvatsku kao primjer cijelom Zapadu! Ova je mala balkanska zemlja rekla gromoglasno NE istospolnom „braku.” Njezin povik u obranu prirodne i tradicionalne obitelji, koja se sastoji od majke, oca i djece, odjeknuo je širom svijeta. Kao rezultat referenduma održanog 1. prosinca 2013. Hrvatska sada proglašava svijetu da obitelj mogu stvarati samo jedna žena i jedan muškarac – što može biti prirodnije od toga?

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović i premijer Zoran Milanović, oboje socijalisti, nastojali su postići odobrenje za uvođenje istospolnih „brakova”. U tome su imali podršku svih lijevih stranaka, homoseksualnog lobija i liberalnih medija, naročito javne televizije, a pogotovo se po tom pitanju osjetio snažan pritisak iz Europskog parlamenta.

Na suprotnoj strani dogodila se do sad neviđena mobilizacija katoličkih vjernika koji podržavaju obiteljske vrijednosti te se okupilo gotovo šest tisuća volontera u građanskoj inicijativi pod nazivom „U Ime Obitelji“ kako bi skupili dovoljno potpisa da prisile vladu na održavanje referenduma na kojem bi hrvatski građani odlučivali o pitanju: „Jeste li za to da se u Ustav Republike Hrvatske unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?”

Da bi se održao referendum, prema postojećem zakonu bilo je potrebno prikupiti 450 000 potpisa (10% biračkog tijela Hrvatske). Međutim, rezultat je daleko premašio sva očekivanja: prikupljeno je 750 000 potpisa! Radi se o nevjerojatnom rezultatu za tako malu zemlju s 4,3 milijuna stanovnika (88% katolika). Time je Sabor bio prisiljen raspisati referendum.

Povijesnog datuma 1. prosinca 2013. građani su izišli na birališta. Konačan rezultat: ogromna većina Hrvata (65.8%) glasovala je protiv istospolnog „braka“ i dala podršku definiciji obitelji kao jedino zajednici žene i muškarca. Pobijedio je Božji i prirodni zakon, ali i zdravi razum!

Demokracija bez da se narod pita?

Hrvatska, koja je postala 28. članica Europske unije 1. srpnja 2013., zadala je snažan udarac kulturnoj revoluciji koju promiče EU, stvarajući pritisak državama da legaliziraju istospolni „brak“ i posvajanje djece od strane istospolnih partnera. I EU i liberalni mediji, koji su se u kampanju uključili žestoko protiv referenduma, još uvijek nisu uspjeli „progutati“ rezultat referenduma naklonjen obiteljskim vrijednostima.

Nije teško zamisliti što bi se dogodilo da su borci za istospolni „brak” pobijedili na referendumu. Isti mediji koji imaju čudan smisao za demokraciju objavljivali bi naslove poput „Pobjeda demokracije u Hrvatskoj!” Za njih, demokracija jedino postoji kada građani odobravaju zacrtane točke homoseksualnog plana i programa; kada građani tako nešto odbacuju, mediji umanjuju rezultate i etiketiraju ih kao „homofobne.”

“Moli na Nebu za sve nas ”

Možemo se upitati da li se to veliki hrvatski prelat, Blaženi kardinal Alojzije Stepinac (1898.-1960.), mučenik jugoslavenskog komunističkog režima, založio kod Gospodina kako bi Hrvati izvojevali tako nadmoćnu pobjedu za tradicionalnu obitelj u njegovoj domovini. Zaista, u svom je duhovnom testamentu kardinal-heroj napisao: „Nadam se da će mi milosrdni Isus udijeliti milost da molim za sve vas na nebu dok god je svijeta i naše dijeceze, kako bi se ostvario Božji plan radi kojega vas je stvorio.”

U prošlosti je Hrvatska bila poznata kao Zaštitnica kršćanstva zbog svojih slavnih pobjeda u obrani Europe protiv osmanlijskih osvajanja. Danas ju možemo prozvati Zaštitnicom obitelji. Neka primjer Hrvatske slijede druge zapadne zemlje i zemlje širom svijeta!

Istospolni „brak“ ili „registrirano partnerstvo“ danas se pomoću sudskih presuda ozakonjuju u mnogim državama. Oni koji promiču homoseksulnu agendu duboko su svijesni toga da bude li ovo pitanje stavljeno na referendum, odgovor građana će biti negativan, što istinu koju oni odbijaju priznati čini očiglednom: građani se većinom protive uvođenju istospolnih „brakova“ ili registriranog partnerstva! Eto zbog čega je Europska unija nesklona održavanju referenduma. Zar je to demokracija?

Mala, ali veličanstvena katolička Hrvatska već je počela trpjeti međunarodni pritisak da se zakonski obezvrijede rezultati referenduma te da se preokrene trenutna situacija koja ide u prilog obiteljskim vrijednostima. Biti će to teška bitka Davida protiv Golijata, ali će na kraju Bog udijeliti pobjedu onima koji podržavaju Njegov plan.
Izvor: zdravstveniodgoj.com

 

Odgovori

Skip to content