Takvu nesposobnost i licemjerje ne pamtimo

SDP je 2010. godine podržavao seljake u borbi za poticaje: Evo kako je podršku seljacima objasnila današnja šefica Porezne uprava, a ondašnja saborska zastupnica SDP-a

 

ŠEFICA Porezne uprave Nada Čavlović Smiljanec prije tri je godine bila saborska zastupnica SDP-a. U svoje ime i u ime SDP-a stala je na stranu seljaka kazavši da se “ona i njene kolege” protive rješenju HDZ-ove Vlade koja je smanjila poticaje! Danas, je SDP u istoj situaciji. I danas ne samo da ne podržavaju seljake, već ih premijer ne želi niti primiti! 

Evo što je SDP, kroz riječi Nade Čavlović Smiljanec, mislio o prosvjedima seljaka 2010. godine:

“Ja osobno kao saborska zastupnica SDP podržavam prosvjede seljaka. Poljoprivrednici kažu da stanje u poljoprivredi otkad je hrvatske države, nije nikada bilo gore. Ne znaju kako i na koji način pokrenuti ciklus proizvodnje u ovoj godini. Što je tome razlog? Neisplata poticaja u iznosu od 200 milijuna kuna iz prijašnjih godina. Tijekom 2009. Vlada je tijekom noći ukinula potpore! Poljoprivrednicima se šalju poruke da su poticaji smanjeni za oko 40 posto. Ja, kao saborska zastupnica SDP-a i moji kolege bili smo protiv takvog rješenja! Za stanje u hrvatskoj poljoprivredi odgovorna je upravo hrvatska Vlada”. 

Izvor: Index.hr

Odgovori

Skip to content