Potpišite peticiju za oslobađanje političkog zatvorenika Marka Franciškovića

Uhićenje Marka Franciškovića mnogima je poslužilo kao konačan dokaz državnog stanja, te položaja u koji je stavljen ‘običan’ pojedinac. Vrlo je važno shvatiti da situacija u kojoj se našao Marko je situacija u kojoj bi se mogao naći bilo tko od nas tražeći istinu i svoja prava.

S druge strane, uhićenje Marka nije samo dokaz represivnosti i manjka slobode govora, već je potvrda da se hrvatska vlast boji govora svoga puka, te ga na bilo koji način pokušava diskreditirati.

Borba Marka Franciškovića je borba svih nas za istinu i pravednost. Peticija kojom se traži puštanje na slobodu Marka Franciškovića je upravo nastavak započete borbe.

{jathumbnail off}

POTPIŠITE >> PETICIJU

Peticiju je objavio Ivica Fonti 9. rujna. Internet peticija napisana je na hrvatskom i engleskom jeziku. U samoj peticiji je i poziv na prosvjed koji će se održati u petak, 13. rujna u 11.00 sati ispred Vlade Republike Hrvatske.

Prenosimo vam hrvatski dio peticije:

‘Marko Francišković uhićen nakon svađe s Ministrom Ostojićem na Facebooku?
Riječnik avatara ministra policije Ranka Ostojića zrcali neviđenu količinu bahatosti i primitivizma na razini do koje ni Kerum nije uspio doći.

Kako piše Dnevno.hr, Marko Francišković, bivši kandidat za zagrebačkog gradonačelnika priveden je u PU Zagrebačku zbog komentara upućenih ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću na njegovoj službenoj Facebook stranici.
Apsolutno nevjerojatno u cijeloj priči su komentari koje je postavio ministar Ostojić ili administrator njegove stranice, jer takvu dozu primitivizma odavno nismo uspjeli čuti ili pročitati:

“Pa sta ste se iznervirali…lijepo se bockajte…tebe ni tata vise neće…kleknite…kako ste navikli…i radite ono sto se ispovijed zove… zao mi je sto si tati postao pod b…i sto vise nisi a…ali bockalo ćete spasiti … daj se vise spojite… i guznite se…tako vam i face izgledaju… tu ni dlaka ne može urasti… opusak na opusak…. ma ne mogu vjerovati da vas ni u ispovjedaonici vise neće… pa sad pustite jedan drugome… iako vise niste mladež… imate i posljednju šansu …možda vas švarc bude htio… to jeste dno dna… ali s obzirom na sto sličite… kad vas vise ni tata ne želi bockat… kako tužno.”

Kako će se ovo rasplesti ne znamo, ali da ministar treba trenutno podnijeti ostavku, treba bez ikakve dvojbe.
ODMAH I BEZUVJETNA SLOBODA ZA MARKA !!!!

Danas 9. rujna 2013. predao sam Zahtjev udruge PRAVEDNIK veleizdajničkoj Vladi RH za javno očitovanje i oslobađanje Marka Franciškovića, a samnom je bio i Dražen Keleminec koji ispred A-Hsp podržava oslobađanje našeg Marka!

Za petak 13. rujna 2013. najavljujemo prosvjed ispred Vlade Republike Hrvatske u 11:00 sati za našeg Marka, jer je ta kriminalna, nelegitimna i veleizdajnička vlada glavni krivac za bezakonje u Hrvatskoj, kao i za Markovo protuzakonito zadržavanje u zarobljeništvu u njihovoj zatvorskoj bolnici!!!

Pozivamo sve ljude dobre volje, kao i sve udruge, skupine i stranke, a koje se nisu slizale s kriminalnom mafiojom veleizdajnika na vlasti i u lažnoj saborskoj oporbi i nisu njihove podrepine neka nam se pridruže, jer bez zajedništva protiv organiziranih razbojnika nažalost gotovo ne možemo ništa!
Dođite u što većem broju, ponesite svoje zastave i Hrvatske barjake, neka banda vidi da im je uskoro kraj!

SAMO S ISTINOM POBJEĐUJEMO ZLO!’
POTPIŠITE >> PETICIJU

Izvor: Marijana Katalinić/dnevno.hr

Odgovori

Skip to content