Prva hrvatska gay slikovnica

Čini se da je bez znanja građana, konspirativno, sve već davno pripremljeno za uvođenje istospolnih brakova u Republiku Hrvatsku. Jedina prepreka za ostvarenje tog nauma, sada je predstojeći referendum. Kada je vladajuća Kukuriku koalicija predstavila svoj „Plan 21“, nitko nije niti slutio što im je točno na umu.

{jathumbnail off}Na adresu portala stigla je slikovnica za djecu šokantnog sadržaja, naslovljena „Sve je to obitelj“. Slikovnica je dio fundusa knjižnice jednog manjeg mjesta, a pretpostavlja se da je slikovnicu otkupilo Jovanovićevo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i poslalo knjižnicama u Hrvatskoj.

Slikovnica njemačkih autorica opisuje tzv. „patchwork“ obitelji, obitelji sastavljene od supružnika koji imaju djecu iz prethodnih brakova i možda zajedničku, te „dugine“ obitelji, u kojima djeca nastaju dogovorom između lezbijskih i homoseksualnih parova. Slikovnica je namijenjena predškolskoj djeci i učenicima nižih razreda osnovne škole.

{jathumbnail off}Čini se da je bez znanja građana, konspirativno, sve već davno pripremljeno za uvođenje istospolnih brakova u Republiku Hrvatsku. Jedina prepreka za ostvarenje tog nauma, sada je predstojeći referendum. Kada je vladajuća Kukuriku koalicija predstavila svoj „Plan 21“, nitko nije niti slutio što im je točno na umu. Sada, kad vladajući, uz neskrivenu potporu medija u sastavu EPH grupe (čak 22 tiskovine u RH), svim silama, čak i po cijenu izbornog poraza, pokušavaju spriječiti pozitivan ishod referenduma, jasno je koji su im bili primarni ciljevi. To, nažalost nisu niti gospodarstvo, niti otvaranje radnih mjesta, niti pokretanje Hrvatske, već jedino i isključivo ideološka promjena hrvatskog društva. Sada je postalo i kristalno jasno zašto Linić oprašta ogroman dug EPH grupi u iznosu od 600 milijuna kuna (12 puta više od cijene referenduma!) i koliko su medijske slobode, a samim time i demokracija u Hrvatskoj ugroženi.

{jathumbnail off}LGBT udruge koje su se donedavno branile time da nitko nije mislio mijenjati definiciju braka i uvjete za posvajanje djece, predale su Ustavnom sudu još početkom 2012. godine prijedlog za pokretanje postupka za ocjenu suglasnosti s Ustavom cijelog Obiteljskog zakona sa svim njegovim izmjenama i dopunama, koji se tiče definicije braka. Prijedlagatelj je bila lezbijska grupa Kontra i Iskorak .

Sudeći po sadržaju slikovnice distribuirane novcem poreskih obveznika, a u koji se možete uvjeriti i sami, vrlo smo blizu uvođenju Roditelja 1 i Roditelja 2 u škole i vrtiće i sve one promjene koje su se već dogodile u državama sa ozakonjenim istospolnim brakovima. Od slikovnice pa do priručnika za „igrice s guzom“, degutantnog materijala iza kojega stoji udruga Iskorak, također tiskanog novcem poreskih obveznika, mali je korak.

Zato, Hrvatska treba reći odlučno NE promjenama definicije braka, odnosno odlučno ZA za brak i obitelj na referendumu 1. prosinca.

Izvor: zdravstveniodgoj.com

Odgovori

Skip to content