Zanimljivo pismo jednog forumaša: Rješenje za izlazak iz krize – veća seksualna prava?

 

Zanimljiv tekst preuzet s jednog internetskog foruma stigao je na našu adresu, piše zdravstveniodgoj.com. Autor se pita kako se obraniti od standardnih prigovora da se bavimo nečim nevažnim time što želimo zaštititi brak kao zajednicu žene i muškarca?

{jathumbnail off}Prigovori bi zapravo trebali biti upućeni na drugu adresu – na one koji fokus s problema nezaposlenosti, propasti gospodarstva i smanjenja radnih prava prebacuju na ideološke teme.

„Upravo iz govora svjetskih političara i lijevih i liberalnih mislilaca, te rezolucija i preporuka krovnih međunarodnih organizacija, čovjek bi pomislio da središnji problem čovječanstva predstavlja nedostatak “seksualnih i reproduktivnih” “prava”, drugim riječima prava homoseksualaca da si proizvode djecu odnosno feministica da si ubijaju djecu. S druge pak strane, problemom gospodarske krize političari se ne bave dovoljno nego “farbaju narod” seksualnim manjinama…“.

 

ZAŠTO SE BAVIŠ TIME, A NE NEKIM VAŽNIJIM PROBLEMOM?

To je standardni prigovor digresije koji se može postaviti gotovo uvijek i svakome.
Ni problem ni težinu istog nisam sam izmislio. Šarene LGBTTIIQQA parade diljem svijeta kao i holivudski filmovi i serije s disproporcionalnim brojem gay heroja drže temu stalno u fokusu. Povećanjem dobivenih “prava” parade ne jenjavaju nego naprotiv postaju sve “šarenije”, glasnije i veće, dok napokon ne počnu uključivati djecu, poput one u Amsterdamu, ili gole sadomazo fetišiste koji se “fizičke vole u sred bijela dana”, poput onih u San Franciscu (uz pismenu podršku gradonačelnika). Ako npr. lezbijska udruga Kontra, mimo novaca koje inače dobiva od RH, samo na jednom projektu iz EU fondova dobije gotovo sto tisuća eura za borbu protiv LGB diskriminacije (primijetiti vrlo važan izostanak slova T) na radnom mjestu, a što su novci s kojima se godinu dana može održavati volonterska pučka kuhinja koja bi dnevno prehranjivala preko stotinu ljudi držim da je pitanje iz prigovora poslano na krivu adresu. [op. transseksualnost se vodi kao psihijatrijski poremećaj, pa udruga Kontra “muze” novce za borbu protiv LGB diskriminacije, ali javno se bori i protiv “transfobije”]

Problemom “krezubih homofoba” i LGBT žrtvi mediji se i političari već bave do iznemoglosti, kao da su na natjecanju (pa smo tako mogli čuti poziv/”opasku” Vesne Pusić ženama Vukovara koje su silovane u ratu, a za što još nitko nije izveden pred sud, da se radije solidariziraju i dođu u prve redove na Split Pride), a kako baš ovih dana vidimo i prikrivanjem i čak opravdavanjem nasilja LGBT pristaša nad volonterkama akcije “U ime obitelji”.

Upravo iz govora svjetskih političara i lijevih i liberalnih mislilaca, te rezolucija i preporuka krovnih međunarodnih organizacija, čovjek bi pomislio da središnji problem čovječanstva predstavlja nedostatak “seksualnih i reproduktivnih” “prava”, drugim riječima prava homoseksualaca da si proizvode djecu odnosno feministica da si ubijaju djecu. S druge pak strane, problemom gospodarske krize političari se ne bave dovoljno nego “farbaju narod” seksualnim manjinama (kako je to već predvidio Ivica Šola, a potvrdio pedofil Gert Hekma u intervjuu za T-portal [op. jedan od uređivača Paidike, časopisa koji promiče pedofiliju] te kako se upravo u Francuskoj demonstriralo lošim gospodarskim rezultatima, niskom potporom predsjedniku, masovnim prosvjedima protiv i svejedno ozakonjenjem gay brakova) i zato zaustavljanje queer revolucija predstavlja jednu vrstu vrlo potrebne pljuske “vladajućim elitama” da se prestanu igrati ideološkim lego kockicama i trošenjem novca na školsku indoktrinaciju queernormativnošću te počnu misliti na čovjeka koji kopa po kontejneru.

Uostalom: “A zašto vas, i cijelu EPH & co. mašineriju, toliko brine to oko čega se ‘mi’
brinemo, zar nema prečih problema u državi i svijetu?”

“Od Marxa do guzice put je bio trnovit, i treba im čestitati. Kao i fenomenu nad kojim bi si isti Marx možda počupao kosu: Ljudima se posvuda na Zapadu, i kod nas, smanjuju socijalna i radnička prava, ali se zato obilato povećavaju seksualna. Poruka je jasna, možda ste gladni, potplaćeni, nezaposleni, no proleteri svih zemalja j….e se!”
(Ivica Šola)

“…s propasti radničke klase ljevica treba nove glasače [seksualne manjine].”
(Gert Hekma)

preuzeto s portala Križ života/zdravstveniodgoj.com

 

Odgovori

Skip to content