VIDEO: Masonski sotonizam u režiji Tele 2

Ovca Gregor je zapravo zamaskirani crni jarac koji simbolizira sotonu. On je u prvim reklamama drugačiji je od drugih i odbačen jednako kao i pali anđeo (sotona). Gregor ipak pronalazi svoje mjesto u društvu, stvara svoje sljedbenike i upravlja bijelim stadom. Nakon toga Gregor ulazi u crkvu koja je Božji dom i vjernici mu se klanjaju, dive mu se i traže milost. To je ono što sotona želi, oduzeti Bogu ‘stado’. Pogledajte i drugi video u kojem se ismijava sakrament ispovijedi.

 

{jathumbnail off}Naime, reklama kojom ovaj spomenuti telekomunikacijski operater doslovno ‘siluje’ vjernike ublažena je posebno za hrvatsko tržište. Original reklame je zastrašujuć jer je zapravo reklama od koje je u Hrvatskoj uzet samo mali dio ceremonija krštenja u kojoj svečenik, pored raspjevanog Gregora krsti ni manje ni više nego malu bijelu ovcu.

Ako ste mislili kako je božićna reklama Tele 2 koja se unatoč velikom protivljenju hrvatskih ljudi vjernika i dalje nesmetano pušta na televizijskim ekranima svetogrđe, što ćete onda reći na blasfemiju koja je prikazana u originalu ove reklame. Naime, reklama kojom ovaj spomenuti telekomunikacijski operater doslovno ‘siluje’ vjernike ublažena je posebno za hrvatsko tržište. Original reklame je zastrašujuć jer je zapravo reklama od koje je u Hrvatskoj uzet samo mali dio ceremonija krštenja u kojoj svećenik, pored raspjevanog Gregora krsti ni manje ni više nego malu bijelu ovcu.
Pogledajte video:

{youtube}VcBBRueCQZc{/youtube}

S obzirom na to da je original reklame prepravljen i kao takav pušten u hrvatske medije Tele2 ne može se pravdati kako nije znao da će reakcije vjernika u Hrvatskoj biti na vrhuncu. Dakle, oni su očekivali ove reakcije i samim time pokazali koliko ne poštuju svoje korisnike i sve druge građane u čijoj državi posluju. Naime, Tele2 je švedska telekomunikacijska kompanija koja se svakom svojom sljedećom reklamom uvlači u crkvu i udara po svemu što je sveto. Tako možete u njihovom šarolikom opusu pronaći i reklamu koja se javno ismijava sa sakramentom ispovijedi. Dakle, oni doslovno oskvrnjuju sakramente na kojima se temelji katoličko učenje. Vjernici eto nisu ‘glupi’ pa prepoznaju o kome je ovdje zapravo riječ. Ovca Gregor glumi jarca koji se kroz svaku njihovu reklamu provlači kao neki simpatičan i podosta nedorečen lik. No, kreatori ove reklame itekako znaju zašto rade, to što rade. Pa im tako na meti nisu slučajno sakramenti. U ovom slučaju potpuno je jasno da iza svega stoje masonske elite kojima je dopušteno pljuvati po sakramentima katoličke crkve. (nikom drugom to nije dopušteno). Čovjek je u ovom konkretnom slučaju doveden na isti rang sa životinjom što je potpuno vrijeđanje Božjeg stvaranja. Od početka emitiranja ovih reklama jasno je što je njihov cilj. Cijeli opus ovih reklama može se prokomentirati kao veličanje sotone! Ovca Gregor koji je zapravo zamaskirani crni jarac koji simbolizira sotonu u prvim reklamama drugačiji je od drugih i odbačen jednako kao i pali anđeo(sotona). Zatim Gregor ipak pronalazi svoje mjesto u društvu, stvara svoje sljedbenike i upravlja bijelim stadom. Nakon toga Gregor ulazi u crkvu koja je Božji dom i vjernici mu se klanjaju, dive mu se i traže milost. To je ono što sotona želi, oduzeti Bogu ‘stado’. No, zahvaljujući Božjoj providnosti vjernici ipak nisu ovce, nego za razliku od tih demoniziranih kreatora ove reklame vide istinu ispod te maske nevinosti i simpatičnosti koju taj crni jarac želi progurati. Tele 2 nije uspio obmanuti hrvatsku publiku što se vidi i po facebook profilu ovog operatera. Naime, Hrvati obasipaju njihovu stanicu tražeći od njih da prekinu vrijeđati njihovo dostojanstvo kao i pravo na vjeroispovijest.

Pogledajte kako je ismijan sakrament ispovijedi:

{youtube}T9TXXpZSf_A{/youtube}

Autor: Z. K./Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content