(VIDEO) Potvrđeno: Mikročipiranje ljudi kreće 2017. godine

Prvi put pisano je o ovome početkom 2013. godine, a ponovo sredinom listopada kada je isti zakon odgođen zbog teške financijske krize koja je zahvatila SAD

 

{jathumbnail off}Odgađanje tzv. ‘BRAIN’ inicijative kojom se želi potpuno preuzeti kontrola ljudskog uma, neće zaustaviti takvu ideju koja će zaživiti, vjeruje se, za četiri godine.

Mikročip u kojem će biti ugrađena radio-frenkvencija (RFID) biti će umetnut u ‘svrhu kvalitetnije medicinske skrbi’ novog Obama Health Care zdravstvenog zakona SAD-a. Neke države poput Virginije već su u nastojanju da se takva ideja zaustavi prije nego se ozakoni.

Prvi put pisano je o ovome početkom 2013. godine, a ponovo sredinom listopada kada je isti zakon odgođen zbog teške financijske krize koja je zahvatila SAD. Odgađanje tzv. ‘BRAIN’ inicijative kojom se želi potpuno preuzeti kontrola ljudskog uma, neće i zaustaviti takvu ideju koja će zaživiti vjeruje se za četiri godine.

Biometrijska kartica (National Biometric ID Card) je kartica koja vas uz pomoć ugrađenog mikročipa te pomoću ‘Big Brother’ elektroničke baze podataka za praćenje može identificirani u svakom trenutku, gdje god se nalazili.

Barack Obama najavljuje BRAIN inicijativu koja će obuhvatiti kompletnu svjetsku populaciju.

Mark of the Beast : Obama introduces the RFID BRAIN Initiatve:

{youtube}tW5l_P641j0{/youtube}

 

NBC Prediction That We Will All Have an RFID Chip:

{youtube}1YJsxMcAJoA{/youtube}

Autor: Vedran Morin/Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content