Zbog ćirilice se prolila krv u Vukovaru

Maloljetni branitelj i bivši logoraš ima frakturu lubanje i liječnici se bore za njegov život!

 

{jathumbnail off}Policija na mjestu događaja obavlja očevid, nakon kojeg će biti poznato više detalja.
Nakon što je u ponedjeljak poslijepodne na zgradi vukovarske policije razbijena ćirilična ploča, u utorak se dogodilo isto, ali s puno težim posljedicama. Muškarac kojega se sumnjiči da je razbio u utorak oko podneva ploču na ćirilici, ozlijeđen je. Prema prvim neslužbenim informacijama, stradao je u okršaju s policijom. Riječ je o Darku Pajčiću, maloljetnom branitelju Vukovara i bivšem logorašu. Nesretni branitelj s teškim je ozljedama prevezen u osječku bolnicu. Ima frakturu lubanje i liječnici se bore za njegov život! Policija je angažirala i čistačicu kako bi oprala tragove krvi s poda.

Iz vukovarske policije je potvrđeno da su uhićena trojica muškaraca, dva 40-godišnjaka i 63-godišnjak. Kako doznajemo, blokirana je Radićeva ulica u Vukovaru, a na ulicama je interventna policija. Rečeno nam je i kako osobu koja je autor fotografija koje smo objavili traži policija. Spontano se okupljaju građani Vukovara, a očekuje se da će im se pridružiti članstvo vukovarske Hvidre.

Podsjetimo, Vukovar je u ponedjeljak poslijepodne ostao bez ćirilične table na zgradi vukovarske policije. Kako dnevno.hr prvi doznaje, netko je razbio ploču, no nije je skinuo! Neslužbeno doznajemo da je policija, zbog sumnje da je on počinitelj, uhitila hrvatskog branitelja Roberta Soldu. Policija na mjestu događaja obavlja očevid, nakon kojeg će biti poznato više detalja. Na zgradu je vrlo brzo postavljena nova ćirilična ploča.

Autor: A. K./Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content