Davor Pavuna: Agresivni masonski slugani izgubili su referendum i po Kristu i po Marxu

Hrvatske vjernike poziva da šalju Ljubav i mole se za neistomišljenike te u svom karakterističnom stilu dodaje da bi volio da Isus svim njima daruje “Vjeru, Oprost, Ljubav i Radost”

Davor Pavuna, ugledni hrvatski znanstvenik koji radi u Švicarskoj, prije održavanja referenduma o braku pozvao je Hrvate da glasaju ZA. Nakon što je referendum prošao, Pavuna likuje.

– Ovaj povijesni referendum su izgubili i po Kristu i po Marxu. Da, agresivni vladajući masonski slugani globalizacije su izgubili po Isusu Kristu duhovno, a po Marxu politički – kaže nam Pavuna. Dodaje kako su se vlada i mediji “jasno izdvojili iz matice hrvatskog puka”.

– Taj nesavršen, ali itekako iskorištavani narod im postavlja javno pitanje: čiji ste vi to vladari i u korist kojeg cezara vi djelujete? Jer mi imamo sve više siromašnih i postajemo kolonija bankaroida i cezarovaca – oštar je ugledni znanstvenik.

Hrvatske vjernike poziva da šalju Ljubav i mole se za neistomišljenike te u svom karakterističnom stilu dodaje da bi volio da Isus svim njima daruje “Vjeru, Oprost, Ljubav i Radost”.

Podsjetimo, Pavuna je referendum nazvao “političkim referendumom za život, protiv imperijalista”. Pozvao je na glasanje “za život protiv imperijalizma, globalista i seksualnih manipulatora”.

– Još jedino hipnotizirani humanoidni ne znaju da je u tijeku financijsko-seksualna manipulacija života na zemlji. Globalistički imperijalisti, tzv. bankaroidi i seks-manipulatori, točno se zna tko uz dokazanu političko-financijsku manipulaciju djeluje kroz razne pedofilske loze i kroz pornografiju i sustavno medijski pokušavaju kontrolirati planet. Ponegdje im je i uspjelo. No, naša “zaostala” i “tradicionalna” Hrvatska im je tvrd orah. Uz sve drugo i zato treba glasovati za tradicionalni brak muškarca i žene. I to javno tražim čak i od istospolnih zajednica – rekao je nedavno.

Autor: Z.S./Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content