(Foto/audio-Artur Bagdasarov) Čestit Božić i sve najbolje u Novoj 2014. godini!

Svim Hrvatima u domovini Hrvatskoj, svim raseljenim diljem svijeta čestit i blagoslovljen Božić i mirom ispunjenu Novu 2014. godinu 

 

{jathumbnail off}Čestitku za božićne blagdane koju je uputio suradnik i prijatelj Hrvatske udruge Benedikt, prof. Artur Bagdasarov, prenosimo:

Slavimo Isusov 2014. rođendan, slavimo rođendan Našega Spasitelja i Otkupitelja. Njegovim rođendanom došlo je spasenje svijetu.

Svim Hrvatima u domovini Hrvatskoj, svim raseljenim diljem svijeta čestit i blagoslovljen Božić i mirom ispunjenu Novu 2014. godinu. Neka vas prati zdravlje duše i tijela u božjem okrilju i neka bude zdravlja i što više ljubavi pa će i nadolazeća godina biti nam dobra i krasna !

„Kad se Isus rodio u Betlehemu judejskom, za vrijeme kralja Heroda, dođoše s istoka magi u Jeruzalem i upitaše: ‘Gdje je novorođeni kralj židovski? Vidjesmo, naime, gdje izlazi njegova zvijezda, i dođosmo mu je pokloniti.’ To je utjeralo strah u kosti kralju Herodu, pa on potajno dozva mage i pomno od njih istraži vrijeme kad im se ukazala zvijezda. Oni, saslušavši kralja, pođoše. I gle! Zvijezda koju vidješe na njezinu izlasku išla je pred njima dok se ne zaustavi nad mjestom gdje bijaše dijete. Kad ugledaše zvijezdu, magi se vrlo obradovaše. Uđoše u kuću i nađoše dijete s Marijom, majkom njegovom; padoše ničice i pokloniše mu se. Zatim otvoriše riznice svoje te ga obdariše zlatom, tamjanom i smirnom. Poslije toga, u snu primiše uputu od Boga da se ne vraćaju k Herodu, i vratiše se drugim putem u svoju zemlju“ (Mt 2, 1–12)

 

{jathumbnail off}U sve vrime godišća (piano verzija)

{youtube}Cwb_ktp9ReM{/youtube}

 

{jathumbnail off}Pripremio: Artur Bagdasarov

Odgovori

Skip to content