“I’m No Angel”: Nakon obraćenja napustila posao Victorijine anđelice

Osjećala sam se poput komada mesa. Toliko sam željela biti manekenka da sam udovoljila svom agentu kad mi je rekao da moram pozirati u toplesu. Imala sam samo 16 godina

{jathumbnail off}Odrastajući u Las Vegasu, danas 23-godišnja ljepotica Kylie Bisutti sanjala je o tome da će jednom biti jedna od manekenki najpoznatijeg brenda donjeg rublja Victoria’s Secret. San joj se i ostvario s 19 godina i pred zanosnom brinetom bila je fantastična karijera modela, ali njen život otišao je potpuno drugim smjerom. Naime, Kylie se zbog vjerskih uvjerenja povukla iz modne industrije te danas povučeno živi u Montani sa suprugom Mikeom Bisuttijem, a nedavno je na Instagramu objavila svoju fotografiju u visokom stupnju trudnoće.

– Osam i pol mjeseci trudna. Ne mogu dočekati da primim svoju bebu i upoznam taj mali Božji dar – napisala je Kylie uz fotografiju. Bivši model nije jedina trudnica u svojoj obitelji – nesvakidašnja je slučajnost da je i njena majka u drugom stanju, a termin porođaja samo joj je na dan razlike od kćerina termina. O svojim unutrašnjim borbama i o tome koliko se osjećala iskorištavanom i osramoćenom kao vjernica u svijetu mode bivša anđelica progovorila je u svojoj knjizi “I’m No Angel: From Victoria’s Secret Model to Role Model”.

– Osjećala sam se poput komada mesa. Toliko sam željela biti manekenka da sam udovoljila svom agentu kad mi je rekao da moram pozirati u toplesu. Imala sam samo 16 godina – piše. Kazala je i kako je, kad se sa 15 godina preselila u New York kako bi slijedila svoj san, živjela s kolegicom koja je imala bulimiju i povraćala poslije svakog obroka.

– Svake noći zaspala je uplakana i satima bi se gledala u ogledalo misleći da je debela. A bila je tako mršava – sjeća se s tjeskobom. Pod pritiskom modne industrije i Kylie je uskoro oboljela od poremećaja u prehrani te je s visinom od 177 cm težila svega 49 kilograma. Jela je samo lubenice i ananas te pila vodu. No dogodila joj se životna prekretnica kada je s prijateljicom otišla na skup mladih u crkvu gdje je, kako piše, pronašla Boga i dobila nadahnuće da postane praktična kršćanka. Uskoro je upoznala i budućeg muža, a nakon što se udala, šefovi iz Victoria’s Secreta poticali su je da se pravi da je slobodna i da flertuje s drugim muškarcima. Prekipjelo joj je kad joj je na snimanju za magazin FHM fotograf rekao da podigne majicu i pokrije se kao da nema gaćice.

– Shvatila sam da sam plaćena za to da se skidam, poziram provokativno i golicam mušku maštu. To više nije imalo veze s reklamiranjem rublja. Bila sam samo seksualni objekt – piše u knjizi. Kylie je danas vlasnica kršćanske modne linije God Inspired Fashion koja sadrži kolekcije za djecu, žene i muškarce, a na svakom komadu odjeće pišu kršćanske poruke.

AUTOR: Kristina Bosno/vecernji.hr

Odgovori

Skip to content