Izjave novokomponiranih hrvatskih dušebrižnika o kazni Josipu Šimuniću

Severina: Ja sam Protiv. Čega? Pojma ne’am. Kažete da bi ovog puta tribala bit za. Ajde, onda neka. Samo napravite mi majicu. Da se ne zabunim.

{jathumbnail off}Naši poznati znanstvenici, estradne zvijezde i omiljeni političari žustro su komentirali kaznu koju je dobio reprezentativac Josip Šimunić:

Severina: Ja sam Protiv. Čega? Pojma ne’am. Kažete da bi ovog puta tribala bit za. Ajde, onda neka. Samo napravite mi majicu. Da se ne zabunim.

Oliver Frljić: Puf… pant…. uuuuh… puuff…. pant… što kažete… pufff… nemam pojma što je bilo, jer…puuff… žurim iz Poljske… malo sam se… pufff… zadihao… jer… stvarno sam… puuff… u žurbi… 

Štulhofer: Ja sam poznati znanstvenik. Sad, što me drugi ne prepoznaju kao takvog, to je, mislim, njihov problem. A što se tiče ovog, konkretnog slučaja, mislim, slučaja Šimunić, mislim da je tu meni sve jasno. Znanost je o tom tipu već davno sve rekla, mislim, ja sam studirao na poznatom sveučilištu u Americi, i onda, meni je sve to jasno. Jer, mislim, ja sam, na koncu, hmm, znanstvenik. A Šimunić, on, znate, taj tip, on je kao malo dijete, ako hoćete još u pelenama, potiskivao svoj seksualni nagon. I to je moralo negdje puknuti. On, kao takav, morao je prije ili poslije postati Hrvat. Zato moramo sve napraviti da se to ubuduće ne događa. Mislim, dobar je za to spolni i građanski odgoj u našim školama, a onda, mislim, ubrzo i u vrtićima. Za koju godinu neće više biti frustracija, hrvatske reprezentacije, a ako… uh… prokl… skoro rekoh ‘ako Bog da’… Svakako, za generaciju-dvije nestat će i frustracije i Hrvati.

Karamarko: Već sam rekao da sam potpisao jer sam bio ljut. A šta ste ono pitali?

Jusipović: Pa, moram reći da na pitanju tolerancije i prihvaćanja drugih i drugačijih moramo neumorno raditi. Posebno na području regiona, međusobno se pomažući i zbližavajući. Moramo razvijati prava svih manjina, postojećih i nepostojećih, nauštrb prava većine. Moji savjetnici iz Londona, pardon, s Pantovčaka, stalno me na to podsjećaju.

Milanović: Ovog puta sjetih se nečeg iz Biblije. Mislim, nekog čudnog lika iz Biblije… ili je iz Kur’ana… e, stvarno više ne znam. A nije ni bitno. Jer puno čitam pa se pomiješa. Mislim da se tip zove Isus, ili tako nekako… možda Ilija? Nije… Ilija je Rkman. Svakako, kako god se zvao tip je opasan. Gori od Šimunića. Njega se mi moramo riješit. Lako za Šimunića. Javit ću Ranku. Odma u ‘aps.

Jovanović: Znao sam! Znao sam! Znao sam! Triput hura! Kako sam znao? To je bar lako. Čim sam vidio kvačicu na S sve mi je bilo jasno. A kad sam ja skinuo kvačicu mnogi su se smijali. Sad vidite koliko je ona opasna. Eto zašto nisam reagovao u bazi, mislim u Beogradu. Ono kad su palili zastavu,… i ostalo… mislim, to je bila razumljiva reakcija na ovu strahotu u Maksimiru. Šta? Kažete, ono je bilo prije? Pojma vi nemate. Proučite malo istoriju. 

Bene

 

 

Odgovori

Skip to content