Je li jedan od uvjeta Hrvatskoj za ulazak u EU bio da se ozakoni gay brak?

Što je to hrvatska vlada zatajila javnosti?  Jedna vijest sa ruskog portala na njemačkom, RIA Novosti, koji opširno izvješćuje iz Rusije, Ukrajine i ostalih država bivšeg SSSR-a, dokazuje da EU kao uvjet postavlja promicanje “prava seksualnih manjina” i legalizaciju gay brakova

 

{jathumbnail off}Ukrajinski premjer Nikolaj Azarov je na jednom sastanku sa pristalicama svoje stranke, to nedavno otkrio. Azarov je objašnjavao zašto ukrajinska vlada još nije htjela potpisati ugovor o pridruživanju sa EU, iako je ranije to bila obećala. I zašto Ukrajina taktizira između Rusije i Ukrajine, Azarov je rekao, da Ukrajina želi jednu neovisnu poziciju, zadržati veze da Rusijom i biti neovisna u poziciji pregovora sa EU. I Azarov je naveo uvjete, koje je EU postavila Ukrajini za početak pridruživanja. Ključna rečenica koju je rekao Azarov na tom skupu, i koja je za nas najinteresantnija, je ova:

“Mi moramo ispuniti cijeli niz uvjeta, koje nam je postavila EU. Jedan od tih uvjeta je da moramo ozakoniti gay brakove i prihvatiti zakon o jedankosti i ravnopravnosti seksualnih manjina. Je li naše društvo spremno za to?.- upitao je Azarov okupljene pristalice. Svi su odgovorili u glas:”Ne!”

Sada kada je ukrajinski premjer ovo otkrio, postavlja se opravdano pitanje, jesu li iz EU ovi isti uvjeti bili postavljeni hrvatskoj Vladi, da treba ozakoniti gay brakove? Jer kada se sjetimo sa koliko žestine, su cijela Vlada, i njeni propagandni mediji, napali referendum i vlastiti narod, koji većinski ne želi ozakonjenje gay braka. I inače sa koliko žara se, ima godinu dana, ova vlast brine za LGBT osobe i udruge kao za ništa drugo, na tome vidimo da je ovdje nešto jako trulo.

Hrvati pokvarili plan…

Očito da je hrvatski narod ovim referendumom pokvario jedan unaprijed dogovoreni plan. Očito je da se hrvatska vlast u Bruxellesu na nešto obavezala, što hrvatskoj javnosti i narodu uopće nije poznato. Očito je da se hrvatska vlast obavezala da će promicati homoseksualnost i LGBT udruge (pod maskom spolne ravnopravnosti), i da će ozakoniti gay brak. Zato je i podignuta tolika buka oko refernduma. Ali nije, da to ova vlast ne želi, pa da ih je Bruxelles morao silom tjerati. Nije teško natjerati ribu u vodu. Naravno da su oni sve to rado prihvatili, da bi naškodili desničarima, vjernicima i Crkvi.

Očito je da se i od svih ostalih država, koje žele ući u EU, traži isto; dakle da plate ulazak EU guzama vlastite djece-kako kaže Raos. Inače se ništa drugo i ne traži. EU uopće ne brinu potpuno nesposobna i do kostiju korumpirana pravosuđa u državama koje teže ka EU, niti katastrofalno stanje u gospodarstvu, niti velika količina kriminala u tim državama. Ni ništa drugo. Jedino zašto se EU brine je da te države promiču prva LGBT osoba i džendersku ideologiju.

Iako ne postoje jedinstveni zakoni EU, niti što se tiče gay braka, a niti što se tiče takozvane spolne, odnosno rodne ravnopravnosti , iako se EK službeno drži po strani i uvijek izjavljuje, da su ova pitanja u nadležnosti svake pojedine članice, očito je da se iz EU u novim članicama, i onima koje to tek žele postati, iza kulisa, i potajno, sa svom žestinom sprovodi tzv. rodna ravnopavnost (čitaj: promicanje homoseksualnosti) i guranje gay braka. Očito je da se u novim članicama, te u državama koji žele postati nove članice, tako reći na mala vrata želi uvesti gay brakove, dok narod nema pojma o tome. Dakle, vlast te i te države se u Bruxellesu obaveže na to, da će uvesti gay brak, ali to se vlastitom narodu zataji, i to se pokuša progurati onako po strani, tako da vlast izglasa zakon i narod se tako stavlja pred svršen čin. Hrvatski narod je preduhitrio tu namjeru i zato su hrvatska vlast i lobi koji stoji iza nje, toliko bijesni.

‘Rodna ravnopravnost’ kao glavni uvjet pridruživanja EU

Upravo pregovori o pridruživanju između EU i bivših sovjetskih država, Ukrajine, Moldavije i Gruzije su dokaz, koliko zastrašujuće je porastao utjecaj gay lobija zadnjih godina. Devedesetih godina, kada su Poljska, Češka, Slovenija i ostale bile u pregovorima sa EU, ti uvjeti o “rodnoj ravnopravnosti” i promicanju homoseksualnih prava, tim državama tada nisu bili postavljani. Danas su to glavni uvjeti novim članicama kao Hrvatskoj i državama koje su pregovorima i žele postati nove članice. Glavni uvjet Ukrajini, Moldaviji i Gruziji za otvaranje početka pregovora sa EU je bio upravo taj, da moraju ukloniti “zakone protiv homoseksualne propagande”, dozvoliti gay parade, i još više od toga. A takvi se uvjeti očito postavljuju i Makedoniji, Srbiji i Crnoj Gori, koje su već odavno u pregovorima. U Gruziji, u glavnom gradu Tibilsiju, je LGBT pokret ljetos pokušao održati prvu gay paradu u povijesti ove države. Priča je uvijek ista: država koja otvara pregovore sa EU, prvo što mora učiniti je dopustiti održavanje gay paradu. Stanovništvo se suprostavlja tome i ne želi to vidjeti, ali vlada mora štititi tu paradu jer tako se obavezala u Bruxellesu, i tako se parada održava nasilno, protivno volji ogromne većine stanovništva i bez ikakvog obzira na običaje, kulturu, tradiciju i religiju te države. Oni iz gay lobija, koji vuku konce, znaju naravno vrlo dobro, da će gay parada izazvati otpor stanovništva u tim državama i unaprijed računaju sa time. I onda se stanovništvo jednostavno proglasi netolerantnim, zatucanim i homofobnim i onda kreće propagandna mašinerija pokušaja pranja mozgova. Međutim, po kojem to pravu jedna država mora dopustiti gay paradu? Ne postoji to pravo i nigdje nije zapisano. Ni u kakavim međunarodnim pravnim odrednicama ne postoji zapisano pravo na gay paradu. Postoji jedino demokratsko pravo na demonstracije u svakoj državi, no isto tako je pravo svake države i vlade, da sama odredi, koje se demonstracije smiju održati, a koje ne. I ako se u jednoj državi velika većina stanovništva suprostavlja gay paradama, onda vlast te države ima svako pravo da zabrani takve parade. Kao što je to učinila ruska vlast. Međutim Rusija nije u EU, niti je u pregovorima sa EU i ne mora se povijati pred gay lobijem, kao što to moraju gotovo sve ostale europske države.

A da muslimani s bradama, burkama, kuranima … održe svoju paradu…

Zapadne države su licemjerne. Uzmimo naprimjer da u Parisu, Londonu, ili Stockholmu, brojni muslimani iz arapskih i drugih država koji tamo žive, žele održati nekakvu muslimansku paradu u sred grada. Na kojoj bi marširali bradati tipovi, koji bi nosili knjige Kurana i uzvikivali Allahuegber, i žene povijenih glava ili potpuno pokrivene u onim crnim burkama. I muslimani, imaju demokratsko pravo na javno okupljanje i demonstracije. Ali, nije teško pogoditi, da vlasti i u Parisu i u Londonu, i u Stockholmu, ne bi dopustili takvu jednu “islamsku paradu”, jer znaju, da bi to izazvalo veliko nezadovoljstvo domaćeg stanovništva. Ali ovo isto pravo, da vlasti u drugim držvama i gradovima, zabrane jednu demonstraciju, zato što stanovništvo to ne želi, ne važi za gayeve. Ajde neka neka vlast u nekom gradu pokuša na taj način zabraniti gay paradu. Nema šanse. Odmah bi svi skočili na noge LGBT udruge i mediji i drečali o kršenju ljudskih prava i prava na javno okupljanje. I ta vlast i taj gradonačelnik koji bi se usudili zabraniti gay paradu, bi u roku od 24 sata bili smijenjeni.

Gay lobi vlada zapadnim svijetom pa tako i u EU. Ovo uopće nije pretjerivanje, niti teorija zavjere, već surova stvarnost.

Vidjeli smo kakav neviđeni medijski pritisak sa Zapada je ljetos bio napravljen na Rusiju, za vrijeme svjetskog prvenstva u atletici, a sada se priprema nova velika kampanja protiv Rusije uoči zimskih olimpijskih igara u Sočiju. Koja je već započela. Gayevski kralj Obama je već najavio da nitko od visokih američkih političara ne želi ići na otvaranje ZOI u Soči, već umjesto toga Obama šalje u američkoj delegaciji u Soči dvije bivše sportašice, obadvije lezbe. A drugi najveći promicatelj gayizma, nakon Obame, Hollande, je najavio da neće doći u Soči, zbog toga što Rusija “ugrožava prava manjina”. Može se očekivati, da će, pod pritiskom gay lobija, i pojedini drugi zapadni političari otkazati dolazak na otvaranje ZOI.

Filip Kadić/croative.net

Odgovori

Skip to content