Nova radikalna inicijativa ‘LGBT grupe’ u Europskom parlamentu

Nakon što je Europski parlament odbacio rezoluciju Edite Estrela da pravo na pobačaj postane ljudsko pravo, na glasanje uskoro stiže nova radikalna inicijativa

 

{jathumbnail off}Nakon što je Europski parlament odbacio rezoluciju Edite Estrela da pravo na pobačaj postane ljudsko pravo, na glasanje uskoro stiže nova radikalna inicijativa. Radi se o Lunacek izvješću, također nazvanom prema predlagateljici europarlamentarki Ulrike Lunacek, koja nikada ne propušta priliku da se pohvali svojom lezbijskom seksualnom orijentacijom, piše portal zdravstveniodgoj.com.

Njezino izvješće direktno se poziva na Izjavu iz svibnja 2013. koju je u ime Hrvatske potpisala pomoćnica ministrice vanjskih i europskih poslova Vesna Batistić Kos. Tom se izjavom traži usvajanje ujednačene i sveobuhvatne politike na razini čitave Europske unije u pristupu LGBT pravima. Tako se i dokumentom koji predlaže eurozastupnica Lunacek želi usvojiti „Navigacijska karta Europske unije protiv homofobije i diskriminacije na temelju seksualne orijentacije“. Njome se predlaže usvajanje plana na razdoblje od 5 godina tijekom kojeg će se kontrolirati što se sve napravilo i koliko se napredovalo u smanjenju diskriminacije putem radikalnih metoda mainstreem-izacije LGBT prava u svakoj pojedinoj zemlji te na svakom pojedinom području.

Pravni stručnjak za ljudska prava J. C. von Krempach ocijenio je da ovo izvješće, dok pretendira na to da izražava brigu za ljudska prava lezbijki, homoseksualaca, transrodnih i interseksualnih osoba, zapravo potkopava koncept ljudskih prava u cjelini.

„Nema nikakve sumnje da lezbijke, homoseksualci, transrodne i interseksualne osobe imaju ljudska prava i da se ta prava moraju respektirati i štititi. Ali ovim izvješćem žele se stvoriti posebna prava i privilegije za određene ljude, samo na temelju njihove samoproglašene „seksualne orijentacije“. Ukoliko se tako nešto prihvati, pristup koji ovo izvješće podupire bi podijelio čovječanstvo u dvije klase: LGBT osobe i ostale ljude. I na taj način bi posve ironično samo potkopalo princip „jednakosti“ koji promiče“, istaknuo je von Krempach.

Upozorio je da Europljani trebaju pod hitno postati svjesni da su članovi homoseksualno-abortivnog lobija u Europskom parlamentu (i drugdje) pravi pravcati vukovi u janjećoj koži.

„Njihova janjeća koža sastoji se u njihovom konstantnom predstavljanju LGBT populacije žrtvama ‘diskriminacije’ i ‘kršenja ljudskih prava’ – dok se ustvari radi o vukovima koji žele ukinuti ljudska prava svih drugih ljudi“, zaključio je von Krempach.

Autor: Laudato/zdravstveniodgoj.com

Odgovori

Skip to content