Održano predbožićno druženje Hrvatske udruge Benedikt

U punoj dvorani gradskog kotara Varoš održano je predbožićno druženje članova i simpatizera Hrvatske udruge Benedikt.

{jathumbnail off}U sklopu druženja prezentiran je dosadašnji rad udruge o čemu su govorili Vide Popović, predsjednik Hrvatske udruge Benedikt, Silvana Dragun, potpredsjednica i voditeljica Odbora za kulturne aktivnosti, Petar Rubić, tajnik, Ante Lijić, predsjednik Nadzornog odbora i Goranka Adam, voditeljica Odbora za zaštitu okoliša. Domaćin skupa je bio Mirko Ruščić, voditelj Odbora za znanstveno-stručne aktivnosti i vijećnik gradskog kotara Varoš.

Predsjednik Popović u svom izlaganju je istaknuo kako je udruga kroz nešto više od dvije i pol godine bila organizator ili suorganizator gotovo 120 različitih događanja, a posebno je istaknuo organizaciju dviju manifestacija i to Tjedna sjećanja na Vukovar i Škabrnju i Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK festa.

{jathumbnail off}U svojim izvještajima svi su govorili o radu i aktivnostima koje su organizirali pojedini odbori udruge, a to su Odbor za duhovnosti i humanitarne aktivnosti, Odbor za znanstveno-stručne aktivnosti, Odbor za kulturne aktivnosti, Odbor za informatizaciju, medije i izdavaštvo, Odbor za zaštitu okoliša, Odbor za suradnju s drugim udrugama i Odbor za gospodarstvo.

Ovo je ujedno bila prigoda da se novi članovi i simpatizeri bolje upoznaju s radom i aktivnostima udruge te da svi prisutni iznesu svoje sugestije i komentare na dosadašnji rad udruge kao i prijedloge za buduće aktivnosti. Na kraju je predsjednik Popović upoznao sve prisutne s nekim od predstojećih aktivnosti udruge. Nakon formalnog dijela druženje se nastavilo u neformalnom ozračju, a sve u adventskom duhu.

Odgovori

Skip to content