DAVOR PAVUNA: ‘Platforma za bolju Hrvatsku je pozitivna jer podržava protivnike Novog svjetskog poretka i orvelizma’

Kao pozitivne strane Platforme Pavuna, između ostalog, naglašava najavljenu lustraciju „jer i dalje sve vode Udba-MI6 slugani u partitokraciji bankaroida”…

{jathumbnail off}Davor Pavuna, poznati hrvatski znanstvenik, najavljen je kao jedno od zvučnih imena koje će podržati inicijativu Platforma za bolju Hrvatsku, čije je predstavljanje za siječanj najavio Stožer za obranu hrvatskog Vukovara. Pavuna naglašava da nije član nijednog od „140 pokreta i stranaka jer ne slušaju precizne savjete znalaca”, ali kako „podržava sve pozitivne domoljube koji su protiv slugana faraona globalizacije”.

– Platforma je pozitivna u podršci normalnim ljudima, protivnicima Novog svjetskog poretka i orvelizma – kaže nam. Kao pozitivne strane Platforme naglašava najavljenu lustraciju, „jer i dalje sve vode Udba-MI6 slugani u partitokraciji bankaroida”; zatim, odgoj i obrazovanje mladih te važnu ulogu žena i inženjera u dubinskom restrukturiranju Hrvatske; te naposljetku potrebu proizvodnje i izvoza.

– Inženjeri i naši umreženi planetarni znalci tvrdih profila moraju voditi naciju, a ne ovi socijalni šminkeri koji su nas perfidno prodali u ovu kolonijalnu situaciju – kaže Pavuna. Dodaje kako su bitni natalitet i Isusov nauk,, „a ne klerikalizam”, status žena i djece te „planetarna vizija.
– Tko ovo razumije, neka pokrene svoju aktivnu, bar molitvenu, grupu i počne pozitivno djelovati – zaključuje.

Podsjetimo, nova inicijativa Stožera nazvana Platforma za bolju Hrvatsku bit će dokument na kojem bi trebali raditi svi oni koji smatraju da imaju konkretna rješenja za konkretne probleme. Nakon što budu sakupljeni svi prijedlozi, organizirat će se javna rasprava. Prema rezultatima javne rasprave, najbolji prijedlozi bit će uključeni u Platformu. Platforma će prilikom predstavljanja u siječnju biti okvirna te sadržavati nekoliko rješenja, ali i ona će biti podložna promjeni, Kada dokument bude sastavljen, kroz politiku će se pokušati „progurati” njegovo ostvarenje.

Autor: Z.S./Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content