BOŽIDAR ALIĆ – jasno, glasno i bez straha otkriva što se krije ispod višeslojnih naplavina “hrvatskog” blata

Jovanovićeve nove prosinačke žrtve su učenici i nastavnici, a uskraćen je Božić, onako uzgred, i liječnicima.

 

{jathumbnail off}SUBOTA, 30. studeni ljeta Gospodnjeg 2013.

Dok nam Jednooki Lignjun, koji sebe naziva trećim hrvatskim predsjednikom, ljigavo pojašnjava kako je on protiv, te „ako referendum uspije, imat će zaista velike moralne i političke poruke”, dotle je milanki srbijanki opančarki sve jasno te brani marinu zubatu neman lovrić merzel, tvrdeći kako je i ona i za lizing i za fafing.

Istospolne naplavine marširaju Donjim, a i Gornjim gradom.

Operetni Fićfirić, koji sebe naziva premijerom, iskazuje nelagodu koju sutrašnji referendum izaziva, nadajući se, da je to zadnji narodni referendum.

Na Cvjetnom trgu u Zagrebu, verbalni sukob između mladih HNS-a (Hrvatska narodna srbija) protiv i mladih ZA HRVATSKU.

Na svim radio i tv postajama voditelji u već žalujućem tonu najavljuju i najzabavnije emisije, dok nam zgranuti stevo kugla alfier, damir smrdić i munjena žaba priopćuju kako je „ U ime obitelji” uskratila akreditacije hrt-u, svim izdanjima eph-a, novom listu i ostalim kriptokomunističkim portalima.

NEDJELJA, dan za Obitelj i svetu Misu; 1. prosinca ljeta Gospodnjeg 2013.

Dan započinje obiteljskim glasovanjem ZA, tek nekih od nas, jer glasovalo nas je jedva milijun , nešto više od broja koji je doveo ovu veleizdajničku, nesposobnu bagru na vlast.

Većinski dio hrvatskih glasova ostao je doma, u pričuvi, čekajući prijevremene ili redovne izbore, dok su partijci i pederi izašli svi, s Jednookim Lignjunom na čelu i njegovom prvom četničkom babom.

Operetni Fićfirić, još krmeljav, sriče u mikrofon, kako je ovo tužan i besmislen homofobni referendum, te da je ovo zadnji puta da se ovakovim pitanjem ide na referendum.

Preko naslovnice jutarnjeg, kojeg ne kupujemo i ne čitamo, razlio se, u svom svojem sivilu duginih boja, Jednooki Lignjun, koji škiljeći poručuje: “ja ću danas glasati protiv, a vi?”.

aleksa sranković, koji nam redovito hrakne u tanjur nedjeljnog ručka, dovodi nam za obiteljski stol aleksu kolariću-paniću, koja zna sve ono što mi mislimo, te štekčući po nama, zahvaća i našeg Joa Šimunića, koji da je blesast.

Svi se mediji kolegijalno solidariziraju s kriptokomunističkim hrt-om i eph-om, iskazujući time kako u Hrvatskoj nemamo koga čitati, niti koga slušati, niti koga gledati, mi Hrvati!

Na mali se ekran, zbijeni guraju jugopederčići poput branka hrvatina, koji je u Državnom izbornom povjerenstvu od stoljeća sedmog pa ivana lovrečeka stožernika elementarno nepismene, buncajuće gomile rtl-ovaca, pa petra panjkote iz mrtvačnice protiv ljudi, pa Operetnog Fićfirića, koji se upro negirajući i ovaj i referendum o ćirilici pa maje komsomolke severo-istok, javljajući se iz prostorija društva protiv arhitekata pa tomislava kuklux crvenog klauškog, pa marine škrabuljajuće i mrkle mrak taritaš, te naravno dvije neizbježne, neoprane istospolne dvospolne naplavine od sanje juras i osvjedočene četnikuše iz obitelji pušić bez brnjice.

Sve je njih i njihov poraz zaokružila munjena protiv žaba.

PONEDJELJAK, 2. prosinca ljeta Gospodnjeg 2013.

Sva vladajuća bagra je listom PROTIV ZA.

Saznajemo kako su glasovali kvartovi, gradovi i županije. Istra, kao i Rijeka glasovali su protiv Hrvatske, što je i očekivano, obzirom na sastav većinskog srbijanskog življa uz nešto malo Talijana, a Hrvati ondje postoje samo na nadgrobnim spomenicima. Jednonogi je tito u Istru i Primorje masovno naseljavao svoje odane ćiriličare poslije drugog svjetskog rata.

Istospolna naplavina juras, kao i dvospolna četnikuša pušić, još uvijek bez brnjice, su se napokon, nakon dugih šest mjeseci, oprale! To što one buncaju je nebitno pa nas time neću zamarati.

sranja barić dugo je dežurna protiv, a tako će i nastaviti.

Pederčine pozvale na bojkot Hrvatske! Hrvatska je pederima nepoželjna turistička destinacija! Bogu hvala.

Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara nam je potvrdio kako ima dovoljno potpisa, a milanka srbijanka opančarka nam ubacuje pitanje skrbništva poput kukavičijeg jajeta, dok Operetni Fićfirić tvrdi, kako mu ne treba Ustavni sud, jer Sabor donosi Ustav i sam je ovlašten tumačiti ga! Tumači nam on i najavljuje njihovu Diktaturu.

tina smiješeća glista šimurina se ne smiješi!

UTORAK, 3. prosinca ljeta Gospodnjeg 2013.

Ukrajinu silom guraju natrag Rusiji, kao što nas siluju regijonom i beogradom.

Don Sotona grubišić bi izbacio vjeronauk iz škola i uveo crkvi porez.

milodaru pupavcu je glavni grad beograd, dok mu četnički kolega aleksandar vučić tvrdi, kako je teško biti srbin u Hrvatskoj.

jovanovićeve nove prosinačke žrtve su učenici i nastavnici, a uskraćen je Božić, onako uzgred i liječnicima.

Općinski kazneni sud u Zagrebu je oslobodio Zdravka Mamića, kojeg je tužio gore navedni srbin.

sliniša hajdaš udati dončić, ne bi dao ostavku, iako je na A1, poginulo i ranjeno desetak ljudi.

Kapital francuskog koncesionara za Zračnu luku Zagreb iznosi 100 eura, a Hrvatska je 57. u percepciji korupcije od mogućih 177 zemalja.

Bob Dylan je na francuskom sudu optužen poradi iskazivanja mržnje prema Hrvatima.

SRIJEDA, 4. prosinca ljeta Gospodnjeg 2013.

Točno je dvije godine ove koalicije od zla oca i još gore matere.

Veliki dio novca sa humanitarnog računa Udruge Hrabro dijete je nestao, pa je sve to proslijeđeno DORH-u, a Sabor je izglasao proračun za iduću godinu, kojim će nas nesposobni satrapi na vlasti do kraja šutnuti u smeće.

Povučen ZOR poradi „dorade”, dok jadranka kamenjarka kosor tvrdi da je s bivšim (premijerom) igrala križić-kružić.

ČETVRTAK, 5. prosinca ljeta Gospodnjeg 2013.

„Bando, jel ja da plaćam vaša sranja!?”, jedan je od natpisa s transparenata na sindikalnom prosvjedu protiv vlade na Markovu trgu. „Ovo je najgora vlada u zadnjih dvadeset godina!”

Umro Nelson Mandela.

PETAK, 6. prosinca ljeta Gospodnjeg 2013.

Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara prikupio 650 000 potpisa.

Bogu hvala.

Autor: Božidar Alić/Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content