Čudo u Izraelu – kršćanka ozdravila od raka

Izliječio me Mesija Isus Izraelska javnost ne prestaje komentirati čudesno i precizno dokumentirano ozdravljenje Therese Daoud kojoj je nakon molitve nestao veliki maligni tumor iz noge

 

 

{jathumbnail off}Izraelskoj kršćanki Theresi Droud čudesno je iz noge nestao zloćudni tumor veličine narandže zbog kojeg je već bila spremna amputirati nogu, a šokiranim liječnicima koji nisu mogli dati nikakvo objašnjenje za taj događaj rekla je da se molila za ozdravljenje.

Prije nekog vremena srednjoškolskoj profesorici iz grada Isfije na sjeveru zemlje nađen je veliki tumor na skočnom zglobu, za koji su liječnici utvrdili kako je zloćudan i da se širi. Jedino što su joj liječnici iz bolnice Ichilov mogli preporučiti bila je amputacija noge. Nakon traženja drugog mišljenja u SAD-u, gdje su joj liječnici ponovili preporuke izraelskih kolega, Droud je počela sebe psihički pripremati za život bez noge.

Prvi termin za operaciju bio je otkazan zbog problema s medicinskom opremom u bolnici. Potom je i drugi termin otkazan, nakon što je na taj dan došlo do velikog broja neodgodivih slučajeva. Kada je utvrđen treći termin, Theresi je naglo oboljela majka i morala se vratiti u rodni grad da se skrbi o njoj. Za Droud, uvjerenu kršćanku, to je bio znak – Bog joj poručuje da se ne treba operirati. Obznanila je svoju odluku liječnicima.

“Meni je bilo jasno da će, ako ne bude operirana, umrijeti u kratkom vremenu. Ona je obrazovana, inteligentna i zdrava žena, te kada osoba donese takvu odluku i svjesna je njezinih posljedica, mi to poštujemo”, rekao je liječnik Jakob Bickels iz bolnice u Tel Avivu.

Droud se vratila u Isfiju i počela se redovito moliti za ozdravljenje u crkvi u svom gradu. Tri mjeseca kasnije vratila se u bolnicu na kontrolu i napravila nove testove. Rezultati su bili zadivljujući – tumora više nije bilo.

“Da mi je to netko rekao dva mjeseca ranije nazvao bih ga psihopatom. Pitao sam je: Što se događa, a ona mi je odgovorila: Molila sam se”, rekao je Bickles.

I dalje nije mogao vjerovati, pa je poslao Droud na magnetnu rezonancu, a potom biopsiju koju je izveo šef onkološkog odjela osobno. Sve je pokazivalo da tumora nema, te da je na zglobu ostalo nešto mase koja nije bila kancerogena.

“Ovakav tip tumora nikada se ne povlači. Riječ je o nezabilježnom slučaju. Mislim da ovo potvrđuje kako još ništa ne znamo o tome koliko ono što se događa u čovjekovoj duši djeluje na stanje fizičkog organizma”, rekao je Bickels.

Cijela priča završila je u prilogu na televizijskoj postaji Israel Channel 2. U prilogu su objavljene slike magnentne rezonance prije i nakon ozdravljenja, a Droud je sve objasnila jednostavnim riječima: Dobila sam dar od Boga. Ispričala je i kako je tijekom moltivi osjećala neopisiv mir.

Kako prenosi poljska katolička informativna agencija KAI, u jednom drugom istupu kršćanka je bila još određenija u odgovoru na pitanja kako se sve ovo moglo dogoditi.

“Isus Krist, Mesija Izraela i danas ozdravlja”, rekla je.

 

{jathumbnail off}Magnetna rezonanca zgloba na kojoj je vidljiv veliki tumor. Foto: Israel Channel 2

 

{jathumbnail off}Druga magnetna rezonanca na kojoj tumora nema, a ostala je samo nešto mase koja nije kancerogena. Foto: Izrael Channel 2

G. An. | Bitno.net

Odgovori

Skip to content