Grammy Awards 2014 – Promocija sotonizma i vještičarenja

 

Dodjela Grammyja prošle nedjelje još jednom bolje poznavatelje okultne simbolike nije ostavila ravnodušnima. Osim Superbowla koji nas očekuje sutra – ovo je definitivno simbolički najjače događanje u godini.

Teško je poreći sve viđeno, bez obzira na količinu skepse, a redatelji su se nakon prošlogodišnje babilonske mise ove godine odlučili na vještičarenje i priziv. Osim starih lisaca poput Paula McCartneya, priliku za prezentaciju dobili su Beyonce, Katy Perry i brojni drugi, a zanimljiva je činjenica da sve više medija prepoznaje čudne zakulisne igre tvoraca ovog spektakla.

Mi ćemo pomnije proučiti izvještaj najpedantnije stranice u tom polju, Vigilant Citizen. Sve više poznatih također reagira na ovakve ceremonije pa je ragbijaš A.J. McCarron twittao o ‘demonskim prezentacijama na Grammyju’, a prilično poznati tračerski magazin E! objavio je kako ih je nastup Katy Perry podsjetio na vještičarenje. No, kao i uvijek – nije u pitanju samo okultna prezentacija već i promocija MK Ultra programa.

Beyonce i Beta Mačkice

2

Za to se pobrinula Beyonce. Raširenih nogu u barskoj stolici započela je svoj novi megahit ‘Drunk in love’ s riječima ‘Pila sam i postajem prljava kad tekućina ulazi u mene. Razmišljala sam – zašto ne mogu maknuti prste s toga?’ Ovaj nastup je izazvao i zakonsku kontroverzu jer je program počeo u 20:00 sati, a sadržaj je kao što vidimo bio očigledno za starije od 18 godina. Beyonce se u promociji ovog albuma odlučila na vlastitu seksualnu stimulaciju i gotovo čitavo vrijeme provodi u dodirivanju erogenih zona. Također, radi se o prikazivanju Projekta Monarch (o kojem smo pričali u par posljednjih blogova) i Programu Beta Mačkica.

Tako se tijekom videa ‘Partition’ (‘Pregrada’, ‘Odjela’) ukazalo na Beta programiranje i podvojenu ličnost Beyonce koja se nalazi iza rešetki, a obje osobnosti su obučene u životinje što simbolizira da Beyonce zna kako je programirana. Inače, cilj Programa Beta Mačkica je širenje koncepta seksualnosti među maloljetnicima što je statistički jedan od boljih načina manipulacije.

3

 

Katy Perry i vještičarenje

4

Ovo je bio najočigledniji okultni nastup. Gledatelji koji nemaju poznavanja o okultnoj pozadini ovakvih priredbi su masovno prosvjedovali oko ovog kontroverznog nastupa. Sve je počelo s Perry unutar kristalne kugle dok se oko nje formiraju bića nepoznatog podrijetla.

5

Nakon što napusti kristalnu kuglu, bića skidaju veo i predstavljaju demone nalik Baphometu, a Katy ih kontrolira kao Monarch programer. Bića se njišu upravo onako kako programer želi i to ukazuje da pjesma ne govori o ‘opijenošću ljubavi’ već o opsjednuću i magiji. Čak je i refren u najmanju ruku usklađen: ‘Znači, želiš se igrati s magijom? Onda moraš znati na što padaš – jer ako se usudiš ući u ovo, ja ti dolazim kao mračni konj’.

6

Nakon ovog zadnjeg dijela na pozornici se pojavljuje crni konj jahača apokalipse, i to prikazan kao ‘vražji konj’ – jedna od umjetnina s kontroverznog denverskog aerodroma. Zatim se Perry skida, ostaje joj templarski križ i halja, oko nje plešu Baphometi, formira se vatreni krug, a pjevačica u njemu koristi stripersku štangu poput vještičje metle.

1

‘Zlica’ i ‘bračna idila’

Najnoviji film iz Disneyeve mašinerije redatelja Roberta Stromberga poznatog po sudjelovanju u projektima ‘Panov labirint’, ‘Igre gladi’, ‘Zlatni kompas’ itd. Angelina Jolie glumi rogatu Zlicu vješticu, a pjesmu ‘Once Upon a Dream’ izvodi Lana Del Rey koja i u svojim spotovima promovira programiranje. Zlica će tako manipulacijom začarati Auroru, a u traileru poručuje ‘Zlo je preuzelo svijet, mržnja i osveta… Hahahahaha’.

7

Na kraju ceremonije, Macklemore izvodi gay pjesmu ‘Same Love’, a 33 para dolaze na vjenčanje kod Madonne koja ih posvećuje žezlom. Puno i previše simbolike, a nastavak slijedi već sutra kada možete gledati Super Bowl (Ba’al)…

8

 

Autor: Ratko Martinović/Večernji list

 

Odgovori

Skip to content