Arizona želi donijeti zakon za zaštitu religioznih uvjerenja protiv tužbi LGBT-lobija

Parlament američke savezne države Arizone nedavno je izglasao zakon, za zaštitu religijske slobode. Tim zakonom se omogućava privatnim vlasnicima, da u svojim radnjama i dućanima mogu odbiti poslužiti homoseksualne parove.

Razlog ovom zakonu, je sve agresivnija ofenziva gay lobija, koji uz pomoć Obamine vlade i plaćenih sudova i sudaca, u zadnje vrijeme, želi faktički nametnuti silom da svatko mora priznati gay brak.

Bilo je više slučajeva prošle godine, a jedan od najpoznatiji je onaj u Denveru u saveznoj državi Colorado. Tamo je jedan slastičar odbio napraviti svadebenu tortu za dva gaya, koji su se prije toga vjenčali u saveznoj državi Massachussetes, jer je gay brak u Coloradu zabranjen. Dvojica gayeva su bili došli u njegovu slastičarnu i htjeli naručiti tortu, no slastičar, kršćanin i ne priznaje gay brak, odbio im je to napraviti. Onda su ga oni tužili uz pomoć radikalne ateističke organizacije ACLU (financiraju je Rockefeller i Soros). Sud je naravno presudio u korist gayeva i naredio slastičaru da ubuduće mora davati svoje usluge i gay parovima i ako to odbije bit će novčano kažnjen. Ako odbije platiti kaznu, onda ide u zatvor. Slastičar je rekao, da neće ni po koju cijenu odustati od svojih uvjerenja, da neće platiti kaznu i da će, ako treba ići u zatvor. Jedan drugi sličan slučaj bio je kada je jedan vlasnik jednog foto studija odbio slikati jedan gayevski par.

Sve to nije slučajano i tu se radi o perfidnoj planiranoj kampanji gay lobija. Gayevi znaju vrlo dobro, da taj i taj vlasnik ne priznaje gay brak i namjerno dolaze baš u taj i taj dućan. Znaju dobro da će ih odbiti, da bi ga onda mogli tužiti sudu. Znaju također dobro da sa ogromnom lovom Rockefellera i drugih mogu platiti najbolje odvjetnike i kupiti suce i da im liberalni mediji propagandom i pritiskom pomažu.

Tako su i sada liberalni mediji, ACLU i gay lobi odmah napravili dreku protiv zakona u Arizoni i vrše pritiska na guvernera Arizone Jana Brewera da ne potpiše zakon.

Inače, Arizona je jedna od 33 savezne države u kojima gay brak nije dozvoljen, ali gay lobi pokušava na sve načine to zaobići i srušiti.

B. Karlo/croative.net

Odgovori

Skip to content