Jovanovićev zdravstveni odgoj prešućuje da HIV prenose homoseksualci!

 

Nečuveno, programirano i manipulirano. Hrvatska djeca prisiljena su slušati predmet Zdravstvenog odgoja, odnosno predmet spolnog odgoja, preformuliran da zvuči bolje. Znamo, program zdravstvenog odgoja napravljen je u suradnji s deklariranim pedofilima pa nije teško zaključiti da će se u njemu naći informacije koje nisu za djecu, koje kvare dječju nevinost i čistoću. No, nismo očekivali da će tako manipulativno prešutjeti činjenice koje su objavljene na Zavodu za javno zdravstvo. Znamo i da je širenje rodne ideologije i rodne ravnopravnosti u tijeku, no činjenice su činjenice. I, ako se u programu zdravstvenog odgoja prešuti činjenica, naša djeca nesvjesno upadaju u zabludu i kao takva ona relevantno i ispravno informirana, što je zastrašujuće jer zdravstveni odgoj predstavljen je kao edukacija no po ovome nije ništa više nego seksualna manipulacija. Ministre Jovanoviću molimo vas objašnjenje za činjenicu da hrvatska djeca u programu zdravstvenog odgoja neće saznati da se okrutna i smrtonosna bolest HIV prenosi, većinom, homoseksualnim odnosom.
U priručnicima za provođenje Zdravstvenog odgoja za hrvatske osnovne i srednje škole jedine rizične skupine koje se spominju su intravenski ovisnici (prema podacima HZJZ-a ovim putem prijenosa inficira se 6,4 posto zaraženih) i zaraza s majke na dijete tijekom trudnoće i poroda (svega 1,2 posto prema podacima HZJZ-a). Spolni put prijenosa se istina navodi, ali autori priručnika ovu infekciju opisuju na isti način kao da se radi o prijenosu HPV-a ili klamidije i drugih spolnih bolesti. Isto je i s udžbenicima biologije iz kojih su, na inzistiranje feminističke udruge CESI, izbačene rečenice koje povezuju HIV s homoseksualnim odnosom i pod rizičnim skupinama se navode osobe koje često mijenjaju partnere i ne koriste kondom pri spolnom odnosu.

No, istovremeno HZJZ(Hrvatski zavod za javno zdravstvo) javno objavljuje da su najveća grupa povećanog rizika za prijenos HIV-a upravo homoseksualci (56,1%) te da se zadnjih godina „među zaraženima bilježi se sve veći udio muškaraca koji imaju spolne odnose s muškarcima” .

Pitanje je zbog čega Zdravstveni odgoj, koji je navodno temeljen na znanosti, prešućuje podatke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kada se radi o instituciji koja je najrelevantnija za praćenje ovih podataka?

Mi znamo odgovor, a zna ga i ministar Jovanović. Nije cilj pravilno educirati djecu Zdravstvenim odgojem kako je velebno najavljivao dok je doslovno silio djecu i roditelje da takav manipulativni odgoj prihvate, cilj je potpuno suprotan. Zataškavanje činjenica, tolerancija na izopačenosti, rana seksualizacija stanovništva, uništavanje djetinjstva i stvaranje seksualnih robova u budućnosti podložnih i pedofiliji i homoseksualnosti te drugim uvrnutim spolnim opredjeljenjima. Francuzi su se primjerice također digli protiv Zdravstvenog odgoja za kojeg su shvatili da je to odgoj uvrnutih struktura usmjeren na preodgajanje društva i cijele generacije. Oni su odlučili u znak protesta jednom mjesečno ne puštati djecu u školu i na zdravstveni odgoj. No što smo učinili mi? Iako smo u početku bili nezadovoljni, rijetko koji roditelj sada protestira protiv spolnog odgoja. Rijetko koji roditelj provjerava literaturu koju čita, uči i usvaja njegovo dijete. To je nečuveno. Ne prepuštajte djecu školstvu samo tako jer ona će tako biti odgajana u laži i zabludi, kreirana po volji pedofilskih psihopata koji su velike napore uložili ne bili se pojavili u umovima vaše nevine djece.

 

Autor: Z. K./dnevno.hr

1 comment

Odgovori

Skip to content