Disneyworld na Floridi prestao financirati skaute jer nisu ‘otvoreni prema gayevima’

KORPORACIJA POD UTJECAJEM HOMO LOBIJA    Uprava dječjeg parka traži od skautske organizacije da odmah promijeni svoju politiku

Uprava dječjeg parka Walt Disney World u Orlandu povukla je sredstva s kojima je sponzorirala američke skaute jer su, tvrde, “premalo otvoreni prema homoseksualnim osobama”.

Dječji park financirao je skaute preko programa VoluntEARS u sklopu kojeg su volonteri na terenu DisneyWorlda prikupljali donacije od posjetitelja i potom ih usmjeravali u karitativne svrhe. Sada je uprava parka objavila kako je s popisa organizacija kojima su sredstva bila usmjeravana izbrisana Nacionalna organizacija američkih skauta (BSA). Upravo je prošle godine BSA donio odluku da članovima skauta mogu postati i osobe koje se deklariraju kao homoseksualci, ali da što se tiče zapovjednika to pravilo ne vrijedi. Korporaciji Disney to nije bilo dovoljno, te su im prekinuli dotok sredstava i dali im uvjet da pravila promjene ako žele da novac ponovno dolazi na njihov račun.

Korporacija dječje zabave, dakle, u potpunosti slijedi agendu homoseksualnih lobija. Kršćanski aktivisti već su nekoliko puta svratili pozornost na to da se u Disney parkovima diljem svijeta organiziraju proslave na kojima se homoseksualnost djeci prikazuje kao nešto potpnuo prihvatljivo i “jedan od mogućih načina življenje vlastite seksualnosti”.

G. An. | Bitno.net

Odgovori

Skip to content