RAJ ZA PEDOFILE: U školama masturbaciji uče osmogodišnju djecu (FOTO)

Djeci od osam godina ugrađuju u svijest da je normalno i poželjno masturbirati! I onda kažu da tu nema pedofilije…

Bolesno i nevjerojatno je ono što djeca današnjeg doba moraju učiti u javnim školama. Koliko god nas uvjeravali da zdravstveni odgoj, sustav rodne ravnopravnosti, ali i poticanje djece diljem svijeta na preodgoj i toleranciju prema stvarima koje su do prije 20 godina bile nenormalne, izopačene i uvrnute, nema veze s pedofilijom ili iskorištavanjem djece u seksualnom smislu, to naprosto nije tako. Istina je posve drugačija.

Pedofilija se postupno gura u ljudsku svijest kao nešto normalno, a najviše su tom, pomno promišljenom pedofilskom napadu izložena  djeca  koja se od malih nogu preodgajaju iz puke nevinosti u hiperseksualnost.

“Kako masturbirati?” naslov je lekcije u knjizi za zdravstveni odgoj u Americi za, zamislite, 4. razred osnovne škole. Djeca koja uče ovu lekciju imaju samo osam godina, a profesor koji podučava toj lekciji mora uživati ako je kojim slučajem pedofil. Pa se onda pitamo zašto su u pedofilskim skandalima vrlo često uhvaćeni i učitelji i profesori.

Ova knjiga napisana je na istom principu kao i literatura za zdravstveni odgoj u Hrvatskoj, ista ekipa tolerantnih učenjaka ih ispisuje samo što su ove američke malo naprednije u toj toleranciji za naprednije i seksualnije društvo je li? Knjiga nosi naziv “Sve je to normalno”, a najstrašnije od svega je  što su crteži u knjizi za djecu od osam godina koja još ne znaju dobro čitati, pornografski. Crteže možete pogledati ovdje. Upozoravamo vas da su eksplicitni i pedofilski.

Izvor: Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content