Tudor šokiran: Razmišljam o podizanju privatne tužbe

Trener Hajduka Igor Tudor nakon nedjeljne utakmice nije želio komentirati suđenje, pa ni dan poslije, reagirao je tek danas, i to isključivo zbog lažnih optužbi koje se odnose na njegovo isključenje na utakmici Istra 1961 – Hajduk odigranoj u Puli. Naime, u službenom zapisniku, iz kojega su pojedinosti objavljene danas i u medijima (?), iznijete su neistinite tvrdnje koje izravno štete ugledu trenera Hajduka. U službenom zapisniku navedene utakmice piše kako je trener Tudor isključen, između ostalog, zbog navodne psovke…

“Zbog neistinite optužbe i javnog rušenja mojeg ugleda ozbiljno razmišljam o podizanju privatne tužbe. Potpuno apsurdnim smatram navodni razlog mojeg isključenja, s obzirom na to da u 36 godina svojeg života nikada, ali baš nikada (!), a tako ni u nedjelju u Puli, nisam takvu psovku izrekao. Svi koji me poznaju mogu svjedočiti da to apsolutno nije dio mojeg vokabulara i svjetonazora”, kazao je trener Tudor, a prenosi službena web stranica Hajduka.

“Šokiran sam načinom i hrabrošću pojedinaca koji su u stanju ozbiljno ugroziti integritet pojedinca konstruiranjem takvih, za njih, očito laganih izmišljotina. Očekujem sada da se prijava preispita, te utvrdi prava istina, a dotična gospoda javno ispričaju”, zaključio je Tudor. 

Izvor: gol.hr

Odgovori

Skip to content