(VIDEO) VIŠE SE NE SKRIVAJU: Globalna elita klanja se piramidi

 

Više je ne skrivaju; piramida u centru pažnje!
Globalna elita više ne skriva ama baš ništa, a kamo li simbole pred kojima se ponizno klanja. Na Nuclear Security Summitu u Nizozemskoj, kojemu je navodni cilj spriječiti nuklearni terorizam u svijetu, okupli su se prije tri dana svi vodeći ljudi planeta. Nije uopće bitno o čemu su razgovarali jer je i sama ideja licemjerna.
Naime, najprije su stvorili i naoružali se nuklearkama, a sada se pred svijetom prikazuju spasiteljima od istih.

Naravno, sve je to propaganda i ne treba na to niti obraćati pozornost. No, nešto drugo je zapravo zanimljivo, a to je zlatna piramida koja se vrti u sredini prostorije pred svima nazočnima.

Piramida je inače simbol vlasti i simbol ropstva, a kada je globalna elita u pitanju ona je i simbol oskvrnjenja Prevetog Trojstva (tzv. nesveto trojstvo). Sotonski simbol piramide nose svi uzvanici kao iglu na odjelu. Iako su do prije par godina svi ovi simboli, naoko nevažni, no u zbilji itekako važni, bili skrivani sada se njima javno šepure po svijetu (prisjetimo se samo olimpijade u Londonu). Da, ovo je još jedan dokaz da je elita koja vlada svijetom i nakuplja se pri vrhu piramide stvarna te još jedan dokaz sotonizma ukorijenjenog u ideju Novog svjetskog poretka. Ovo nije nevažno jer ako su počeli javno i bez sustezanja širiti svoju simboliku znači da je čovječanstvo postalo dovoljno slijepo te da skrivanje više nije važno jer i tako nitko neće primijetiti, reagirati i komentirati.

Jedno je sigurno; napokon su se otkrili!

Izvor: dnevno.hr

Odgovori

Skip to content