POSLJEDNJA VREMENA: Teror gay-fašista u SAD-u

 

Poput Hitlerove batinaške formacije “Sturmabteilung” (SA)    Brendan Eich programer i suosnivač fondacije Mozilla, koja izdaje poznati web browser za internet, “Firefox”, bio je prije tjedan dana imenovan za novog šefa “Mozilla Corporation”.

Međutim, tek što je zasjeo na novi položaj, protiv njega je krenula organizirana hajka gay fašista po internetu i medijima, zato što je Eich 2008., prilikom referenduma u Kaliforniji, podržao aktiviste za zaštitu braka kao zajednice muškarca i žene i donirao im dva puta po 1000 dolara.

Nakon agresivne hajke gayevsko-fašističke rulje i sluganskih liberalnih medija, Eich je podnio ostavku. Vodstvo “Mozilla Corporation”, gotovo u paničnom strahu, moralo se ograditi od Eicha i javno ispričati gayevskoj rulji i naglasiti ono uobičajeno ponizno, da je tvrtka Mozilla za jednakost, toleranciju, bla, bla, bla.

Inače 2008. u SAD još skoro uopće nije bilo gay braka u američkim saveznim državama. Ofenziva gay lobija počet će upravo stupanjem na vlast gay kralja Obame početkom 2009. Narod je 2008. u Kaliforniji na referndumu većinski glasao za zaštitu braka muškarca i žene. Vrhovni sud Kalifornije dobro podmazan od gay lobija, kasnije je oborio tu odluku s referenduma. 2012. narod je opet većinski glasao protiv gay braka. Onda je vrhovni sud SAD pod utjecajem gay lobija oborio i tu odluku naroda.

 

Ono što je ovdje zastrašujuće jest da se sada vrši hajka na one koji su protiv gay braka. Zastrašujuće je kako se vodstvo Mozilla Corporation mora ispričati, kao da je Eich počinio nekakav zločin. Nevjerojatno!

 

Dosada su gay fašisti u SAD i drugim zapadnim državama vršili hajku na one koji bi u javnosti iznijeli svoje mišljenje da homoseksualnost nije normalna. Kao, primjerice, na bivšeg boksačkog svjetskog prvaka Holyfielda. Međutim sada se napadaju i oni koji su se izjasnili protiv gay braka. Angela Merkel i tadašnji talijanski premjer Monti, su se prije 2 godine također bili izjasnili protiv gay braka. Ali, danas, 2 godine kasnije, oni se više ne bi usudili ponoviti takvo što.

Kao što se moglo nedavno pročitati, gay fašisti su ometali i napadali mirni prosvjed roditelja i njihove djece protiv planiranog (homo)seksualnog odgoja u školama u njemačkoj pokrajini Baden-Wuerttenberg. Taj novi seksualni odgoj inače je izričito podržao njemački pedofilni aktivist Dieter Gieseking, čelnik pedofilne organizacije Krumme 13, deklarirani pedofil, koji je sjedio u zatvoru zbog posjedovanja dječije pornografije.

Prije nekoliko mjeseci su gay fašisti pravili hajku protiv ruskog dirigenta svjetskog glasa, Valerija Gergijeva, zato što je Gergijev u razgovoru za jedan nizozemski list, rekao da podržava zakone protiv homoseksualne propagande u Rusiji. Kada je Gergijev trebao dirigirati jedan koncert u Muenchenu, gayevska rulja je urlala pred zgradom muenchenske filharmonije. Gergijev je od 2015. trebao postati novi ravnatelj te filharmonije. Ali očito od toga neće biti ništa, jer gay fašisti u Njemačkoj vrše pritisak na filharmoniju i vjerojatno će ona morati otkazati već dogovoreni angažman s Gergijevom.

Ovo što se sada događa je čisti fašizam!!

Fašizam koji djelimice podsjeća na ono sto su radile zloglasne Hitlerove batinaške formacije “Sturmabteilung” (SA) koje su ranih tridestih godina, sijale strah i trepet u Njemačkoj i zastrašivale sve neistomišljenike i političke protivnike i tako utirali put na vlast Hitlerovoj stranci NSDAP. Inače, kako je poznato, vođa SA, vrlo okrutni Ernst Roehm bio je otvoreni gay i trupe SA bile su pune gayeva.

B. Karlo/croative.net

Odgovori

Skip to content