Preokret u slučaju Šimunić? ‘Više nas nikad neće moći kazniti zbog povika Za dom’

Iako je FIFA potvrdila kaznu Josipu Šimuniću od deset utakmica zabrane igranja za reprezentaciju zbog nedoličnog povika ‘Za dom’, odvjetnik hrvatskog nogometaša najavio je tužbu i uvjeren je da će dobiti spor.

Odvjetnik hrvatskog nogometaša Davor Prtenjača, najavio je kako će 9. travnja uputiti žalbu Arbitražnom sportskom sudu u Lausanni (CAS), gdje će kao svjedoke pozvati i neke hrvatske ministre.

Optimistično najavljuje kako je uvjeren u pobjedu.

“Oko Uskrsa znat ćemo hoće li Šimunić u Brazil. Vjerujem da će biti tako, 100 posto sam siguran da ćemo na kraju dobiti spor”, istaknuo je Prtenjača za Sportske novosti.

“Naravno da je glavno da Josip igra u Brazilu, ali važna je i konačna presuda. Želimo postići da nikad više HNS ili naše klubove FIFA i UEFA neće moći kazniti zbog povika ‘Za dom’.”

Takvom se raspletu nadaju i izbornik Niko Kovač i njegov stručni stožer.

“Jasno da ništa ne ovisi o nama, no zna se tko je Joe, da je odigrao više od stotinu utakmica u reprezentaciji. Pogrešno bi bilo zanemariti Šimunića ako bi imao pravo nastupa”, naglasio je Robert Kovač.

izvor: Sportske novosti

2 comments

  1. marija perković

    SAMO ONI KOJI SU PUNI MRŽNJE MOGU KAZATI DA JE DIVAN POZDRAV ZA DOM SPREMNI” NEŠTO IOLE LOŠE. PA NA TEMELJU ODREDNICA UJEDINJENIH NARODA,SVATKO IMA PRAVO BRANITI SVOJ DOM..
    marija

Odgovori

Skip to content