Svjetski gay lobi ‘lomi’ Hrvatsku

… ALI BI SE I SAMI MOGLI SLOMITI – Propagandisti EPH-a u službi novog zapadnog sustava koji nameće rodnu ideologiju kao novu religiju, a homoseksualce kao izabrane nadljude, stalno nam trube kako je Hrvatska zatucana i kako zakida jadne homoseksualce. I kako bi se trebala ugledati na “napredne” zapadne države i dati im sva prava, koja postoje u tim državama.

Tako su propagandisti EPH-a često kukali što Hrvatska po tom pitanju nije u društvu zapadnih zemalja, već je bliža državama, kao Poljska, Latvija i druge “zatucane” istočne države. Međutim, ta kuknjava je samo dimna zavjesa, jer za to vrijeme, hrvatska vlast, iz svog dubokog antihrvatskog uvjerenja, je najvjerniji i najpouzdaniji izvršitelj naređenja gay i dženderskog lobija sa Zapada i bespogovorno im izvršava svaku želju. Tako je lani Pusićka Hrvatsku ugurala u Globalni fond za jednakost-GEF, lobi organizaciju za LGBT pokret, koju je osnovala Obamina vlada i koja se financira od novca poreznih obveznika država članica. Plus od novca nekoliko velikih američkih koncerna. Članice GEF-a su desetak zapadnih država, plus Hrvatska, kao jedina država članica iz cijele istočne i južne Europe. A preko Štulhofera i mreže hrvatskih kinseyevaca, Hrvatska je, postala središte za jugoistočnu Europu, ne samo LGBT lobija, već i pedofilnog lobija.

Da je LGBT lobi i te kako zadovoljan sa Hrvatskom pokazuje grafička karta Međunarodnog udruženja lezbi i gayeva, ILGA-e, na kojoj su oni prikazali, po njihovom mišljenju, stupanj ravnopravnosti i prava LGBT osoba u svakoj europskoj državi. Ne zaboravimo, ILGA je lani, baš uoči referenduma o zaštiti braka, održala svoj kongres u Zagrebu, iza zatvorenih vrata. Na kojemu su bili nazočni Josipović, Pusićka i specijalna izaslanica Obamine vlade. 

Ilga

Na priloženoj karti ILGA-e, najprije bode u oči, službeni logo Europske unije u kutu. EU službeno podržava i sufinancira ILGA-u. Svakoga onoga tko je malo upućeniji u situaciju, to ne čudi, jer je promidžba dženderizma i gayizma, tako reći neslužbena službena politika EU. Gospoda iz Bruxellesa tvrde da su pitanja svjetonazora, nacionalna stvar svake pojedinačne države članice i da se EU ne miješa u to, međutim istovremeno EU kurvanjski podržava, promiče i sufinancira LGBT udruge, i aktivnosti LGBT lobija posvuda, po cijeloj Europi. I u onim državama koje još nisu članice EU, kao u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori. A dovoljno je pogledati portale hrvatskih NGO-ova, koji promiču dženderizam, feminizam i slično. Kao CESI, Babe, Ženska soba, itd. Službeni logo EU, ispod kojega piše da EU podržava taj i taj NGO i taj i taj projekt, nalazi se posvuda na tim portalima.

Dakle, ILGA je na ovoj karti ocjenila svaku državu u Europi (i one koje nisu članice EU) i stupanj ravnopravnosti LGBT osoba. Hrvatska je na visokom 11. mjestu, i ako uzmemo u obzir sve europske države, njih 48, dakle Hrvatska je u prvoj četvrtini svih država i tako spada među države koje najviše promiču gayizam. ILGA je dala Hrvatskoj 56%, čak više nego liberalnoj Austriji koju je ocjenila sa 52%. A iza Hrvatske je također liberalna Finska sa 45% , i daleko iza nas Slovenija sa samo 35%. ILGA je očito jako zadovoljna hrvatskim vlastima. Iako Hrvatska nema gay brak, ali kukuriku vlast priprema njegovo uvođenje unatoč referendumu, samo po drugim imenom i hrvatska vlada je, kako sam rekao, lijepo ugurala Hrvatsku u GEF, i tako hrvatski poreski obveznici sufinanciraju stražnjičare i njihove porno parade i druge aktivnosti. Vjerojatno je zbog toga Hrvatska dobila visokih 56%, kao i zbog dobre umreženosti Štulhofera i njegovih pajdaša u Hrvatskoj. Kako se može vidjeti na portalu džendersko-feminstičkog NGO-a, CESI, Hrvatska je zapravo još 2003. uvela registrirano partnerstvo za homoseksualne osobe, koje žive zajedno. Sa tim registriranim partnerstvom je jedan homoseksualni par koji živi zajedno stavljen u isti položaj kao i jedan heteroseksualni par, koji živi nevjenčano zajedno. To je bilo to. To je registrirano partnerstvo. I ništa više. Kao što su jedan muškarac i jedna žena, koji žive nevjenčani, registrirani u općinskim i drugim dokumentima, da su životni partneri, tako su i dva gaya ili dvije lezbe, koje žive zajedno, bili registrirani da su životni partneri. Cijela kampanja prošle godine za uvođenje registriranog partnerstva i novih prava za LGBT osobe, bila je dakle samo dimna zavjesa, da se pokuša progurati gay brak, samo pod drugim imenom. Onaj fićfirić, Arsen Bauk, to je zapravo već i odao, kada je rekao, da će novim zakonom o registriranom partnerstvu gayevi sklapati partnerstvo pred matičarem. Za usporedbu; je li itko vidio da jedan muškarac i jedna žena, koji žive nevjenčano, pred matičarem polažu zakletvu za svoje registrirano partnerstvo? Naravno da ne, jer je to apsurdno. Matičar je nadležan samo za vjenčanje, i ako bi jedan muškarac i jedna žena koji žive zajedno, polagali zakletvu pred matičarem i davali jedan drugom prsten, to bi značilo onda vjenčanje i uspostavu braka. To je svakomu jasno. No vratimo se karti ILGA-e.

Na prvom mjestu je po ocjeni ILGA-e, Velika Britanija sa 82%, onda dolaze skandinavske države, Nizozemska, Belgija, te visoko plasirane Španjolska i Portugal. U kojima su lijeve ateističke vlade također puno učinile za LGBT lobi i uvele gay brakove.

Bode u oči da niti jedna država nije dobila 100%. Niti liberalne skandinavske države i Nizozemska. Dakle ILGA nije potpuno zadovoljna ni s jednom državom. Iako su V. Britanija, skandinavske države, Nizozemska i druge dale sva moguća povlastice LGBT lobiju, sve što su tražili. Gay brakove, pravo na usvajanje djece homoseksualnim parovima, čak i poligamske životne zajednice su moguće. Takvih slučajeva već ima u skandinavskim državama i Nizozemskoj, da recimo, u zajednici partnerstva žive zajedno dva gaya, plus jedna žena, koja im je umjetnom oplodnjom rodila dijete. Postavlja se pitanje, što treba još učiniti jedna država, da bi ILGA bila potpuno zadovoljna i da ta država dobije 100%? Ako se malo prisjetimo prošlosti, u jeku seksualne revolucije i kasnije, cijelih osamdesetih godina, sve do ranih devedesetih, u više liberalnih zapadnih država, kao Nizozemskoj, Njemačkoj, V. Britaniji, gay pedofili (pederasti) bili su slobodno uključeni u LGBT udruge.

Znamo da je Štulohoferov prijatelj Theo Sandfort, deklarirani pedofil-pederast, osamdesetih godina u Nizozemskoj slobodno pisao pedofilne knjige, kao onu ” Muškarci u odnosima sa dječacima”, kada je posjetio svoje pedofilne pajdaše, koji su u svojim stanovima držali maloljetne dječake i pisao o tomu. Ta knjiga, kao i pedofilni časopis Paidika, u kojem su Sandfort i Geert Hekma, koji je lani na poziv hrvatskog Queera gostovao u Hrvatskoj, bili urednici, nisu se potajno tiskali, već su sasvim slobodno izlazili u Nizozemskoj kasnih osamdesetih godina. A u Njemačkoj se poznati zastupnik Zelenih i gay aktivist Volker Beck, koji još uvijek sjedi u njemačkom parlamentu, 1988., u knjizi “Pedoseksualni kompleks”, slobodno zalagao za legalizaciju pedofilije, posebno pederastije.

Udruženje pedofila-pederasta NAMBLA (Sjevernoameričko udruženje muškaraca koji vole dječake), u kojem je Theo Sandfort i danas član, je do 1993. bilo dio ILGA-e. ILGA se odrekla NAMBLA-e, ali ne dragovoljno, već pod pritiskom da bi mogla dobiti status NGO-a pri Ujedinjenim nacijama. Na portalu glavne njemače gay udruge, LSVD, kako je lani pisalo u jednom članku u Spiegelu, i dan danas se hvale seksualni odnosi maloljetnih dječaka sa odraslim muškarcima, kao važno iskustvo i doživljaj. Namjera je prikrivena, ali jasna. LGBT lobi se bori za povratak slova P u njihovu kraticu. Tek kada pedofilija odnosno pederastija bude barem djelomično legalizirana, tek onda će ILGA biti 100% zadovoljna nekom državom i njenim zakonima. LGBT lobi na tomu godinama radi iza kulisa. NAMBLA je isključena iz ILGA-e, ali nije zabranjena. Ona djeluje legalno i danas, a gay aktivisti ILGA-e potajno i dalje održavaju kontakte sa aktivistima NAMBLA-e.

F. Kadić/croative.net

Odgovori

Skip to content