Podrška Kristijanu Petricu počasnom članu Hrvatskog Crvenog križa

Od djelatnika Gradskog organizacije Crvenog križa Split, dobili smo slijedeće priopćenje koje prenosimo:

Potreseni saznanjem kako gospodin Kristijan Petric, počasni član Hrvatskog Crvenog križa, vodi životnu bitku s malignom bolešću ovim putem mu u ime volontera i djelatnika Gradskog društva Crvenog križa Split izražavamo podršku i želimo što brže i uspješnije izlječenje.

Kristijan Petric postao je počasni član Hrvatskog Crvenog križa odlukom Glavnog odbora od 11. ožujka 2010. godine, a kao glavni organizator humanitarnog koncerta „Svi za Haiti” koji je održan u Splitu. Zbog uspješne organizacije tog koncerta bio je predložen od strane Hrvatskog Crvenog križa za nagradu grada Splita. Uz taj koncert u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Split organizirao je i humanitarni koncert za Japan i humanitarni koncert za poplavljena područja u Slavoniji.

Istaknuo se svojim javnim radom i djelovanjem bilo u organizaciji značajnih humanitarnih aktivnosti, bilo u angažmanu kroz braniteljske udruge. Između ostalih bio je predsjednik HVIDR-e Splitsko-dalmatinske županije, a trenutno je predsjednik udruge „Veterani Domovinskog rata i prijatelji”.

Vide Popović, predsjednik Društva Crvenog križa Splitsko-dalmatinske županije

Tomislav Gojo, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Split

 

 

Odgovori

Skip to content