REUTERS: 11 najboljih i 11 najgorih u Brazilu

SUBJEKTIVNA PROCJENA – Reuters izabrao najboljih i najgorih 11, neka će vas imena iznenaditi!

Iznenađenje je što na vratima nije Manuel Neuer, ali i što se među najboljima našao Marcos Rojo.
Ugledna novinska agencija Reuters objavila je najbolju i najgoru momčad Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, a odabir nekih imena i više nego iznenađuje, možda su igrači izabrani prema prestrogom kriteriju.

Iznenađenje je što na vratima nije Manuel Neuer, ali i što se među najboljima našao Marcos Rojo. Također, po trojicu najboljih “dali” su Nijemci i Argentinci, dvojicu Brazilci (Thiago Silva i Neymar), jednog Nizozemci (Arjen Robben), Kolumbijci (James Rodriguez) i Kostarikanci (Keylor Navas).

Što se najgorih tiče, imena su mnogo zvučnija, a ostaje dojam da bi u međusobnom srazu pregazili “najboljih 11”. Očekivano, tamo je Fred, ali i Cristiano Ronaldo te Mario Balotelli. Iako je kriv za barem polovicu brazilskih golova, tamo nema Davida Luiza. Vjerojatno su ga “spasila” dva postignuta pogotka.

NAJBOLJIH 11 (4-3-3): Keylor Navas – Philipp Lahm, Mats Hummels, Thiago Silva, Marcos Rojo – Javier Mascherano, Arjen Robben, James Rodriguez – Neymar, Thomas Mueller, Lionel Messi

NAJGORIH 11 (4-3-3): Iker Casillas – Dani Alves, Sergio Ramos, Pepe, Benoit Assou-Ekotto – Eden Hazard, Shinji Kagawa, Alex Song – Fred, Mario Balotelli, Cristiano Ronaldo

Izvor: vecernji.hr

Odgovori

Skip to content