DEMONSKI PLANOVI ZA DJECU: Poslušnost ili progon!

Alice Bailey osmislila je termin ‘New Age’. Bila je velika okultistica koja je praksu New Agea prelila na zapadne prostore. Kao i svi drugi spiritisti i okultisti, imala je svog duhovnog vođu-demona kojemu je služila kao medij.

Ako pitate bilo kojeg astrologa, reiki majstora ili neku drugu vrstu šamana ili pobornika New Agea, oni će vam sasvim prirodno i bez sustezanja reći kako uz sebe imaju demone koji im služe, ali i duhovne vođe-demone kojima oni služe kao svojevrstan medij.

Tako je Alice Bailey imala svog demona pod nazivom Djawal Khul, koji joj je govorio kako će izgledati doba New Agea, posebno vezano uz djecu. Ona je od njega dobila plan za postupanje s djecom u doba kada New Age prevlada planetom. To je bilo u prvoj polovici prošlog stoljeća, a moramo vam reći kako je to doba već uvelike nastupilo te da se sve odvija prema ovim riječima.

Plan za New Age vrijeme i djecu

1. Djeca budućnosti služit će Jednoj svjetskoj vladi i pripadat će jedinstvenoj svjetskoj kulturi. “Potreban nam je planetarni način života, planetarna etika i planetarni način osjećanja…”

2. Da bi se ostvario novi svjetski poredak, treba razoriti patriotizam i ukinuti državne granice.
3. Stvorit će se religija ‘univerzalnih istina’: spoj kršćanstva i orijentalnog misticizma.
4. Djeca će svoje roditelje prisiljavati na sudjelovanje u stvaranju Novoga svijeta!
5. Djeca će shvatiti da svi oni koji odbijaju Novi svjetski poredak moraju biti uklonjeni kao niža vrsta i prepreka.
6. Tradicionalna obitelj ne odgovara ciljevima New Agea. Djeca pripadaju vladi, svijetu i društvu, a ne roditeljima. Mora se stvoriti nova vrsta obitelji: ‘U budućoj svjetskoj državi, pojedinac će svoju osobnost podčiniti duhu cjeline…
7. Obiteljska skupina se odvaja, sebična je, ima individualnu izolacionističku isključivost… Bilo kako bilo, u doba nadolazećeg svjetskog poretka, učitelji će mlade pripremati za život u harmoničnom svijetu”.
8. Mladi moraju povjerovati u reinkarnaciju i karmu (zakon novog rođenja), a ne u uskrnuće iz mrtvih te Božji sud nad svijetom. Vjera u karmu treba upravljati njihovim ponašanjem, osobito seksualnim.

9. Besmisleni pojmovi “grijeha i krivice” djeci se ne smiju nametati ni u obitelji, ni u školi, ni u crkvi. Potrebno je više tolerancije.
10. Sve religije su jednake: od kršćanstva do vještičarenja. Nije važno kojoj religiji čovjek misli da pripada.

11. Isus Krist nije došao spasiti sve; tek Maitreja (Antikrist) će spasiti sve i nitko nije izgubljen…

12. Kršćansko učenje o raju, paklu i sudu je netočno i nepotrebno. Ideja o paklu potječe tobože iz Starog Zavijeta punog “mržnje i ljubomore”. Takvu teologiju danas odbacuju svi “zdravi, iskreni i misaoni” ljudi.

13. Religija Novog Doba Krista ne priznaje za Spasitelja i Gospodina. Kršćanstvo mora biti zamijenjeno nečim novim: ” Vidimo novu vitalnu svjetsku religiju, sveopću vjeru koja svoje korijene ima u prošlosti, ali koja će učiniti jasnijom novu ljepotu koja se rađa i dolazeće životno otkrivenje”.

14. Nova religija je ujedinjenje svih religija svijeta.
U knjizi “Djeca svitanja: vizija nove obitelji”, Joshua Halpern preporuča razne magijske tehnike za odgoj djece, primjerice, puštanje New Age glazbe još u utrobi, posvećivanje djece boginjama New Agea. Kada žena sazna da je trudna, prvo bi trebala zahvaliti boginji-majci duge. Što se abortusa tiče, i oni su sasvim dopušteni. Po učenju o reinkarnaciji, tko god je je u prethodnom životu ubijao, sada dopušta da bude ubijen da bi se iskupio – pa roditelji slobodno mogu činiti čedomorstvo jer je to – vjerovali ili ne- volja fetusa.

Ako se rodi dječak, treba ga – obrezati! Što se imena tiče, djeci treba davati imena poganskih božanstava. Slikovnice će djecu učiti kako koristiti zmijsku energiju kralježnice, kako  maštom vizualizirati predmete i svoje vlastite duhove-vodiče (demone), kako pjevati, mantrati i meditirati. Kao i to da nema Antikrista, osim naše sebičnosti (Krist je sve). Taj New Age Krist se često reinkarnira, a Bog je samo bezlična energija.
Na sličicama žvakačih guma vide se djeca kako meditiraju te se printaju razne magijske poruke, poput Paula Coelha na Janinoj boci. Sve je više majica i odjevnih predmeta s New Age znakovljem, a proizvodi se i glazba za dječju meditaciju podvrgnuta neprirodnim frekvencijama za navodno uspavljivanje djece.

Jedna od osnovnih parola New Agea je: “Misli globalno, djeluj lokalno”. Na umu new agera je uvijek stvaranje jednog svijeta, jedne svjetske države i nametanje nove religije čovječanstvu: svatko od njih, međutim, dužan je raditi na svom polju pomažući da se na taj način stvori mreža utjecaja. New ageri su i nesvjesno vrlo okupirani širenjem svoje istine pa su vrlo često naporni i dosadni.

Gore spomenuti slogan “Misli globalno, djeluj lokalno” bio je moto New Age kongresa u Torontu, Kanada 1983., a često ćete ga čuti od predstavnika Ujedinjenih nacija koje vrve od spiritista i New Age pobornika.

Sve više ključnih mjesta u svjetskoj politici zauzimaju ti novi pogani koji se svim žarom bore protiv Krista, a istinske kršćane nazivaju “fundamentalističkim fašistima”.

Sve češće korištenje tih riječi čak i kod nas u Hrvatskoj predstavlja opasnost. Jer, pravi kršćani koji nikako ne žele pognuti glavu pred New Age pokretom, a niti ga tolerirati jer je sasvim jasno da je to pokret demonske prirode, već se sada proglašavaju fašistima i luđacima. Neke od njih se već proganja i zatvara u umobolnice. 

Širenje New Age prakse postalo je normalno i neprimjetno pa možemo kazati da sve što je gore spomenuti demon govorio danas se odvija pred nama. Činjenica je da se u ovom trenutku osniva jedna svjetska država, novi svijet, novo doba, a i odgajaju se nova djeca za novo doba, neposlušna prema obitelji, okrenuta prema samima sebi.

Jeste li znali, primjerice, da se u SAD-u u državnim školama prakticira joga i druge okultne prakse kao tjelovježba? I u Hrvatskoj su se počele otvarati škole, ali već i vrtići za New Age djecu budućnosti koja će služiti novom demonskom svijetu i nekakvom novom bogu. Maitreji kako ga je nazvao gore spomenuti demon, a koji se u biblijskoj knjizi Otkrivenja spominje kao Antikrist. Tu je zapisano da će mu se pokloniti svi puci i narodi, a oni koji to ne budu htjeli bit će proganjani.

Autor: Zrinka K./dnevno.hr

Odgovori

Skip to content