Kolinda Grabar-Kitarović: Priopćenje MORH-a čisti je politički pamflet; od ministra Kotromanovića nisam to očekivala

“Priopćenje MORH-a čisti je politički pamflet. Kao da nije dovoljno što gospodin Josipović već tjednima troši državni novac za svoju kampanju obilazeći mjesta za koja pet godina nije nimalo mario, nego je sada počeo zlorabiti i ministarstva za vlastitu promidžbu”, ocijenila je tako danas za Večernji list Kolinda Grabar-Kitarović priopćenje iz Ministarstva obrane.

Zloporaba položaja

Grabar Kitarović je dodala kako je već “iz samog tona priopćenja MORH-a jasno da je ono sastavljeno u svrhu potpore njemu kao predsjedničkom kandidatu i na njegov zahtjev, što je čista zloporaba položaja. Pozivam kolege iz MORH-a da se bave svojim poslom, a ne političkom kampanjom.”

“Ako ministar ili neki časnik žele biti glasnogovornici nečijeg izbornog stožera, neka se javno izjasne, a ne da se skrivaju iza MORH-a i putem tog ministarstva šalju priopćenja u kojima se zanemaruju konstruktivna rješenja koja predlažem u najboljoj namjeri, te se izvrću činjenice i obmanjuje javnost. To od ministra Ante Kotromanovića zaista nisam očekivala. Upravo sam zbog toga neki dan rekla da će kampanja biti prljava. Imam stav, znam teme koje tište hrvatske građane i neću prestati govoriti!”, poručila je Grabar-Kitarović.

Izvor: Narod.hr/Večernji list

Odgovori

Skip to content