POZNATA GLUMICA: U Hrvatskoj se dobre filmske uloge dobivaju preko kreveta

ORNELA VIŠTICA: ‘U Hrvatskoj se dobre filmske uloge dobivaju preko kreveta. Zato sam ih odbila četiri’

Upitana zašto nije prihvatila ulogu u nekom od hrvatskih filmova, ova mlada glumica je iznenadila odgovorom.

Ornela Vištica, 25-godišnja hrvatska glumica se, nakon što se proslavila ulogom u seriji ”Larin izbor”, sprema prihvatiti novi izazov, seriju ‘Vatre ivanjske’. No, odlučila je progovoriti i o tamnim stranama filmskog biznisa u Hrvatskoj

Na zamolbu da nešto kaže o svojoj glumačkoj karijeri, Ornela veli da se vidi u TV serijama i filmovima, no i dalje cijeni kolege koji nastupaju u kazalištu.

Upitana zašto nije prihvatila ulogu u nekom od hrvatskih filmova, ova mlada glumica je iznenadila odgovorom.

”Radije ću mirno spavati nego preko kreveta igrati dobre role u našim filmovima”, izjavila je, pa nastavlja: ”Prilikom razgovora o angažmanu u četiri igrana filma shvatila sam da tu ima prljavih igrica na koje ne želim pristati. Da me netko krivo ne shvati, nije bilo otvoreno ‘ej, mala, moraš spavati sa mnom’, već se to događa puno profinjenije. Znam da lijepo izgledam, a muške doskočice pokazuju kuda cijela priča vodi. Netko upućen će se zapitati zašto sam onda izabrala glumački poziv, ali ja sam takva. Volim miran san. I da me netko krivo ne shvati, cijenim svoje kolegice i ne mislim da su sve one filmske uloge dobile preko kreveta, ali moje je iskustvo takvo. Da, odbila sam dobre uloge u četiri hrvatska filma. Mislim da je moja primarna misija na ovom planetu biti dobar čovjek. To govorim jer me mnogi pitaju kada ću se već jednom pojaviti na filmskom platnu. Hoću imati čisto srce i miran san, a ako je suđeno bit će i filmskih uloga i nagrada, ali ne pod svaku cijenu”, piše Jutarnji List.

Izvor: glasbrotnja.net/dnevno.hr

Odgovori

Skip to content