VODEĆI EVOLUCIONIST RICHARD DAWKINS: RODITI DIJETE S DOWNOVIM SINDROMOM JE NEMORALNO. POBACI GA!

Vodeći promotor hipoteze darvinovske evolucije i ateizma, Richard Dawkins, ponovno je otkrio svijetu svoje bizarno uvjerenje. Ovoga puta je na Tweeteru izjavio da je odabir neabortiranja djeteta s Downovim sindromom – nemoralan!

Podsjetimo se da je Dawkins predlagao da se papu Benedikta XVI. uhiti tijekom papina posjeta Engleskoj. Također, Dawkins je već ranije izazvao sablazan izjavom da je svaki ljudski fetus manje čovjek od odrasle svinje.

0000Dawkins

Korisnik Tweetera pitao je Dawkinsa je li namjerno ubojstvo 994 nerođena djeteta s Downovim sindromom tijekom 2012. godine u Engleskoj i Walesu bilo civilizirano. Dawkins je odgovorio u skladu sa svojim darvinističkim uvjerenjem, sljedećim riječima: „Da, to je bilo vrlo civilizirano. To su fetusi, dijagnosticirani prije negoli imaju ljudske osjećaje.”

Druga korisnica Tweetera napisala je da iskreno ne zna što bi učinila da je bila trudna noseći dijete s Downovim sindromom, naglasivši da je to stvarno etička dilema. Dawkins joj je odgovorio, opet u skladu sa svojim darvinističkim uvjerenjem: „Pobaci ga i pokušaj ponovno. Bilo bi nemoralno donijeti ga na svijet ako imaš izbora.”

LifeSiteNews iznosi podatak da je prema procjenama u zapadnim zemljama pobačajem ubijeno 90 ili više posto nerođene djece kojima je dijagnosticiran Downov sindrom.

Također, LifeSiteNews podsjeća da je opsežno istraživanje pokazalo da se čak 99% osoba s Downovim sindromom izjasnilo sretnima u životu, 99% roditelja koji su imali dijete s Downovim sindromom izjavili su da su voljeli to svoje dijete, a 97% roditelja je izjavilo da je ponosno na svoje dijete koje ima Downov sindrom.

Izvor: croative.net | Nacija.hr

Odgovori

Skip to content