STRAVIČAN DOKUMENTARNI FILM “ZEMLJANI”: Jesmo li sudionici u ovoj strahoti? (VIDEO)

ČOVJEK PRED IZBOROM: SVETAC ILI DEMON – VLADE I SVJETSKE KORPORACIJE NE ŽELE DA OVO VIDITE: “Zemljani” – film za koji morate imati hrabrosti!

Svi oni koji kažu za sebe da su ljubitelji životinja trebali bi pogledati film „Zemljani”. Oni koje zanima kako djeluje svijet u kojem živimo i tko stoji iza “napretka” ljudske civilizacije ne bi smjeli okretati glavu pred istinom. Predstavljamo vam film koji su svjetske vlade i korporacije htjele zabraniti. Njima nikako nije u interesu da ga pogledate.
Da bismo postali apsolutno svjesni sudionici zbivanja moramo se suočiti s realnošću i izaći iz ukalupljenog sustava.

LTU0MDM2ODU2MDYxMTEwOTA0MTUzOQ==_o_earthlings-official-site---wwwearthlingscom

Film “Zemljani” (Earthlings) dokumentarni je film višestruko nagrađivan na svjetskim festivalima. Izašao je 2005. godine i zamišljen je kao projekt koji bi trebao podići svijest građana.

Zahvaljujući producentu, scenaristi i redatelju Shaunu Monsonu koji je počeo istraživati sve aspekte životinjske eksploatacije i njihove povezanosti s ljudima, ovaj film sadrži snimke koje su redatelju dostavili pojedinci iz različitih organizacija. Autentičnost snimaka je potvrđena dugotrajnim istraživačkim radom, a u samom početku filma, autor apelira na javnost koja stalno odbija suočavanje s istinom.

earthlings8

Za svakog čovjeka vrlo je bitno da pogleda ovaj film. Iako su neke scene, upozoravamo, zaista jezive, uznemirujuće, groteskne, morate imati na umu samo jedno – one su realne. Sve što vidite u ovome filmu izazvat će buru emocija, a neki dijelovi će vas natjerati i da zažmirite. No to je ono što se događa sa svijetom u ovom trenutku, a događa se svaki dan.

Kad pogledate film možda se neće promijeniti ništa što ste do sada činili, no zasigurno će vam otvoriti oči. Otvorenim očima i probuđenom sviješću možemo spoznati istinu o svijetu u kojemu živimo. A možda nas upravo to natjera da pokušamo nešto promijeniti!

 

 

 

Odgovori

Skip to content