GERARD DEPARDIEU: Majka me pokušala ubiti još dok sam bio u njenoj utrobi

Gerard Depardieu je zločesti dečko francuske kinematografije, ali tek je sad, po objavi autobiografije, u potpunosti otkrio koji su bili razmjeri njegove “zločestoće”.

Depardieu je pisao o pljačkanju grobova u mladosti, tučnjavama, krijumčarenju cigareta i prostituciji. Tri mjeseca je proveo u zatvoru nakon krađe automobila, a školske praznike provodio je u javnim WC-ima u zračnoj luci Orly, gdje je radila njegova baka.

Ali, šokantno priznanje u knjizi “Ça s’est fait comme ça” (“Tako je bilo”), jest činjenica da Depardieu nikad nije trebao biti rođen. “Preživio sam sve nasilje koje je moja jadna majka sprovodila sama nad sobom sa šivaćim iglama i ostalim stvarima. Treće dijete koje nije željela bio sam ja, Gerard. Preživio sam”, stoji u knjizi. Majka mu je kazala da je htjela da on plati za seksualni odnos između njezine majke i očuha koji su živjeli u blizini, a namjeravala je napustiti svog supruga. “Teško je pomisliti da sam te skoro ubila”, govorila bi mu kasnije kroz život, piše Independent.

 Izvor: index.hr

 

 

 

 

Odgovori

Skip to content