NEŠTO OZBILJNO SE SPREMA: 500 najmoćnijih bankara sakrilo se u svoja podzemna skloništa!

Kada Amerikanci masovno premještaju svoju vojnu imovinu, znači da slijede velike nevolje

Bankari su kao štakori. Kada oni počnu bježati znajte da se sprema nešto veliko i strašno, strašnije od ekonomskog kolapsa koji je također bio najavljivan.

Prenosimo zanimljiv tekst-upozorenje s portala dnevno.hr, a Vi, poštovani čitatelji, sami procijenite koliko je on utemeljen. Nama se čini da u svjetlu posljednjih zbivanja na sjeveru Afrike, na Bliskom istoku te u Ukrajini, možda i nije daleko od istine. Tekst prenosimo u cijelosti.

U ovom trenutku za veliki kolaps civilizacije spremaju se tisuće ljudi. A pripremanje podzemnog svijeta, cijelih gradova i katakombi za “svjetsku elitu” već je završeno. Ogromne riznice hrane, voća i povrća te sjemenja već su pripremljene, a pitanje je dana kada će se “elita” povući u svoja skrovišta. U intervjuu iz 2012. godine na “The Common Sense Show” američki istraživački novinar i publicist rekao je kako se već tada “elita” odnosno 500 najmoćnijih svjetskih bankara povuklo sa svojih pozicija u podzemna skloništa. On je tom prigodom upozorio javnost na izgradnju podzemnih skloništa kojima će samo elita imati pristup ali i na činjenicu da se nešto gadno sprema čim oni bježe. Kako je rekao, takvi kad osjete nešto loše u zraku prvi bježe, a upravo se to i dogodilo. No, danas je, nažalost, već prekasno za upozorenja.

Čak je i pastor Lindsey Williams, koji je godinama javno upozoravao na “svjetsku elitu” koja želi pogubiti pola čovječanstva nedavno izjavio da se povlači i da više neće davati nikakve intervjue niti izjave, jer sve što je do sada rekao trebalo je biti upozorenje za javnost. Sada smo, kaže on, došli do točke kada širenje informacija više nema smisla jer ono ne može utjecati na nadolazeće stravične događaje koji prijete čovječanstvu. Tko se pripremio , pripremio se.

Pogledajmo što poručuje jedan američki general koji je prošao dva rata : “Vlak je krenuo prema posljednjoj stanici i ne može se zaustaviti”. Još je dodao da su Amerikanci imali šansu spasiti se od nadolazeće tiranije ali se nisu željeli maknuti sa svojih dvosjeda i prestati gledati prokleti NFL, a on im je svojim imenom “NotForLong” sustavno kazivao kako vremena nema puno. Također je poručio da se Amerikanci već desetljećima valjaju u vlastitoj apatiji, dok će se uskoro valjati u vlastitoj krvi. Svakako, ne mogu reći da nisu upozoreni na vrijeme.”

Kada se “elita” iz različitih agencija povuče, to nije događaj vrijedan spomena. No, u trenutku kada se ista ta “elita” masovno povuče i premjesti u svoje podzemne gradove u kojima su stvorili uvjete za preživljavanje, onda je to poprilično zastrašujuće. A još ako su to lideri Wall Streeta, kako je to kazao novinar Mars, znajte da je nevolja jako blizu.

Prema službenim podacima agencija, nekim trenutnim službenicima DHS-a i CIA-e te njihovim obiteljima bit će osigurana skloništa na različitim strateškim pozicijama u Coloradu. Velik broj ljudi danas je svjestan da podzemna skloništa postoje, no nikako nisu svjesni opasnosti zbog kojih “elita” gradi ista. Stvar je u tome što kaos koji se čeka neće biti prirodna katastrofa ili nešto na što čovjek ne može utjecati već će to biti pažljivo isplaniran napad na čovječanstvo virusom poput ebole ili pak nekom drugom vrstom oružja kojim će se Zemlja očistiti od njima nepotrebnog čovjeka.

Nije tajna da podzemne ustanove postoje ispod međunarodnog aerodroma u Denveru. One su podzemnom željeznicom povezane s ustanovom “North American Aerospace Defense Command”. Denver International Airport je izgrađen u ravnici i ima nekoliko podzemnih razina koje se koriste za transport prtljage i putnika. Geolog Phil Schneider govori kako količina iskopane zemlje, koja odgovara 1/3 zemlje iskopane pri izgradnji Panamskog kanala, ne odgovara veličini objekata koji se koriste za potrebe zračne luke. On upozorava kako se ispod podzemnih razina otvorenih za javnost nalazi još nekoliko razina. Schneider ovo povezuje i s neuobičajeno jakim elektromagnetskim zračenjem koje je navodno prouzročilo oštećenja na nekoliko zrakoplova.

Građevine su dio programa “Kontinuitet vlasti”, koji je razvila Vlada SAD početkom Hladnog rata. Međutim, ove ustanove postaju planirano odredište za mnoge članove globalne elite koji će se tamo sakriti kada krene pakao.
Evakuacija “elite” uvježbana je još 2011. godine tijekom operacije koja je nazvana “Operacija Planinski čuvar”. Tijekom nje denverski je aerodrom bio zatvoren za promet. Nakon toga je CIA premjestila svoju kolekciju podataka u podzemne ustanove ispod tog aerodroma.

Nedavno su umirovljeni službenici NSA-e premješteni u područje Ozarksa gdje imaju podzemni pristup zoni sigurnosti koja je transformirana u mini sela sa samoodrživom zaštitom. Za njih je pripremljen zrak, voda, osigurano oružje, komunikacija te hrana koja može potrajati godinama. Sve ovo dojavio je medijima NSA-in službenik koji se umirovio prije tri godine. Njegovo premještanje pokrenuo je ponovni odabir predsjednika Obame koji će prema njegovim riječima ubrzati pokolj koji slijedi zbog njegove administracije.
No, nedavno se javio i službenik organizacije FEMA-e koji je rekao da su i oni prisiljeni na evakuaciju. On je to odbio, no dalje kaže kako su njegove kolege evakuirane predio Rolling Hillsa u Sjevernoj Karolini. Njihovi podzemni prostori također sadrže sve resurse za dugogodišnje preživljavanje.

Svi ovi izvori potvrdili su jednu činjenicu: kada Amerikanci počnu masovno premještati vojnu imovinu, znači da slijede velike nevolje, prenosi web tribune.
Autor: Zrinka K./dnevno.hr

 

 

 

 

 

 

3 comments

  1. Tonko Bonko

    ma niš od toga ne bu……al to sa bolestima…..to je opče poznata stvar.prenapučenost,manjak kisika i zaliha hrane ne može se drugačije riješiti,osim da se odabere nacija koje ili ima previše ili su sirotinja,pa ovisno o bolesti nadje se i nacija ova ili ona.svejedno je!i ako mi obični smrtnici neelitni riknemo,kaj budu bogati radili???????kome će sisati krv,na kome isprobavati razno razne kemije i oružja,koga staviti kao mamac????jedni druge to je jedina opcija!!!!e pa sretno!!!!

Odgovori

Skip to content