DIREKTOR NJEMAČKE TAJNE SLUŽBE: “Srušit ćemo komunističku oligarhiju u Hrvatskoj!”

ŠEF NJEMAČKOG BND-a: – Njegovo ime je Gerhard Schindler. Direktor njemačke tajne službe BND je čovjek koji proučava zločine i misteriozna ubojstva Jugoslavenske UDBE. Gerhard Schindler je uredništvu portala Udarno.com dao na znanje da se jako bavi stanjem hrvatske oligarhije, te da bi ovo mogao biti posljednji mandat Ive Josipovića – prenosimo s portala udarno.com

Josipović je doznao da se njime bavi desna ruka Angele Merkel, čovjek zadužen za najkompleksnije poslove Njemačke, Schindler kojeg ne zanima ni HDZ ni SDP, nego rušenje komunističkih bastiona koji su grubo narušili ugled Njemačke bezobzirnim terorizmom.

U istragama egzekucija diljem Njemačke i svijeta naišao je na strahote i zapanjujuća otkrića koja upravo otkrivaju zašto se toliko skrivalo Josipa Perkovića. Schindler je kako doznajemo iz pouzdanog izvora za razliku od Josipovića, simpatizer portala Udarno.com koji traži svako jutro prijevode i printanje istih.

Pet ključnih tema zaokupljaju život vrhovnog šefa BND:

1. sačuvanje stabilne EU,

2. sačuvanje stabilne Njemačke,

3. spasiti odnose Rusija i Njemačka,

4. rasvjetljavanje cijele YU UDBE,

5. sprečavanje terorizma.

Poznate životne izjave ovog njemačkog tajnog agenta su: “Nikad me nije fascinirao ni fašizam ni komunizam, sve te luđačke ideje su uzrokovale samo strah i krvoprolića. Nažalost u nekim zemljama Europe još uvijek je Berlinski zid i mi bismo kao demokratska zemlja trebali pomoći drugim građanima da se oslobode tiranije ljudi koji su ih paralizirali strahovima.”

Hrvatskoj se sprema veliki antikorupcijski i antiudbaški prasak. Rušenje će se odvijati izvana.

Izvor: udarno.com

Odgovori

Skip to content