Je li George Soros srušio avion nad Ukrajinom?

George Soroš srušio avion kako bi ubio zaposlenika WHO koji je znao istinu o smrtonosnom virusu koji je trebao donijeti smrt milijunima ljudi?!

Glenn Tomas bio je svjestan dokaza koji pokazuju kako je laboratorij manipulirao pozitivnom dijagnozom na virus ebole (na Tulane University) kako bi se opravdala prisilna medicinska pomoć stanovništvu i kako bi se ono podvrglo eksperimentalnom liječenju cjepivima kojima bi se ustvari prenosio virus ebole.

Glenn Tomas bio je zaposlenik Svjetske zdravstvene organizacije koji je sudjelovao u istragama koje su rasvjetljavale kontroverzne eksperimente s virusom ebole u laboratoriju biološkog oružja u bolnici u Kenemi. Sada kada je ovaj laboratorij zatvoren po nalogu Vlade Sierra Leone, pojavljuju se detalji, skriveni iza njezina rada.

Već je poznato da Bill i Melinda Gates imaju veze s laboratorijima biološkoga oružja koje se nalazi u Kenami, epicentru iz kojega je proizašla epidemija ebole koja je napravljena u bolnici u kojoj su vršena klinička ispitivanja na ljudima za razvoj cjepiva, a sada, na početku neformalnoga istraživanja, dolazi se do imena Georga Soroša koji je preko svojega fonda financirao laboratorij biološkoga oružja.

Glenn Tomas bio je svjestan dokaza koji pokazuju kako je laboratorij manipulirao pozitivnom dijagnozom na virus ebole (na Tulane University) kako bi se opravdala prisilna medicinska pomoć stanovništvu i kako bi se ono podvrglo eksperimentalnom liječenju cjepivima kojima bi se zapravo prenosio virus ebole. Zbog toga je ubijen Glenn Tomas koji je odbio zataškati cijelu stvar, za razliku od mnogih koje rade u Nacionalnom institutu za zdravlje, a kojima je danas dobro poznato da je Glenn Tomas ubijen!

Mainstrem mediji nikada nisu objavili nijednu vijest o postajanju laboratorija biološkoga oružja u Kenemau, a još manje o njezinu zatvaranju i o naređenju za prekidanje eksperimenata na virusu ebole u Tulane Sveučilištu.

Milijarder George Soroš preko Soroš Fondacije za otvoreno društvo već niz godina realizira “značajne investicije” u “trokutu smrti od ebole” (Sierra Leone, Liberije i Gvineje). Prema tome je George Soroš imao:

1. Motiv da ubije znanstvenika SZO Glenna Thomasa kako bi zaustavio širenje vijesti putem nacionalnih kanala o predviđenom izbijanju ebole iz epruveta laboratorija biološkoga oružja
2. Razlog da ga vrlo brzo ušutka
3. Sredstvo da ga ušutka

To je zato što George Soroš održava veze s predstavnicima ukrajinske Vlade koji su pod kontrolom bankara, a pojavljuju se i značajni znanstveni dokazi koji pokazuju kako je NATO koordinirao radarske projektile. Sve ovo potvrđuje pretpostavku da je projektil BUK, a koji je srušio let MN17 pokrenula ukrajinska vlada, i nije slučajno što je premijer Ukrajine ubrzo podnio ostavku.

Glenn Tomas je išao na konferenciju u Melburnu prezentirati izvještaj koji bi mogao iznijeti detalje o provođenju eksperimenata na Afrikancima i bez njihova znanja. Eksperimenti su bili potrebni za stvaranje cjepiva na kojemu bi se zaradile milijarde kada bi se kako je planirano, virus proširio diljem svijeta.

Najlakše je bilo zaustaviti Glenna Thomasa, da opasnim informacijama pomrsi njihove planove, uređenjem pada aviona u kojem je poginuo ovaj stručnjak s 281 putnikom i 15 članova posade na letu MN17, piše Alessandra Zavatta, a prenosi blog koji možete posjetiti ovdje.

Po čudnoj podudarnosti, 39-godišnji doktor Sheik Humar Khan, šef laboratorija u Sierra Leoneu u kojoj su provedeni eksperimenti na stanovništvu, ” herojski ” je umro 29. srpnja 2014. zarazivši se virusom ebole.

Autor: Zrinka K./dnevno.hr

 

 

Odgovori

Skip to content