PEDOFILIJA U BRITANIJI: “Gledao sam političara kako ubija 12-godišnjeg dječaka”

Scotland Yard istražuje tri moguća ubojstva povezana s pedofilskim krugom unutar Westminsterske palače, a za koji se vjeruje da je djelovao 1970-ih i 1980-ih godina, javlja britanski Telegraph.

Od prije traje istraga o tome da je jedan konzervativni zastupnik ubio dječaka na izopačenom tulumu 1980-ih godina, što je prijavila navodna žrtva pedofilskog skandala Westminsterske palače, poznate i kao Parlamenta u Londonu.

Objavljeno je kako je 12-godišnjeg dječaka zadavio jedan političar, i to pred grupom muškaraca koja ga je zlostavljala, ali i pred drugim žrtvama koje su bile prisutne na stravičnim događanjima u jednoj luksuznoj gradskoj vili.

Žrtva-svjedok također tvrdi da je jednom prilikom drugi dječak, koji je imao oko 10 godina, proganjan ulicom i na kraju zgažen automobilom.

Sada se proširuje cijela istraga, u kojoj Metropolitanska Policija razotkriva optužbe o postojanju organiziranog i moćnog lanca pedofila koje se povezivalo s Westminsterom, i navodno djelovali u Velikoj Britaniji između 1970-ih i 1980-ih godina.

Scotland Yard, koje je glavno sjedište Metropolitanske Policije u Londonu, objavilo je kako sada počinju s dodatnom operacijom Midland, u kojoj će istražiti sva potencijalna ubojstva.

Istražitelji su se ponovno digli na noge nakon prijave muškarca, koji je sada u 40-ima, kako je on jedan od oko 15 dječaka koji su prije 30 godina zlostavljani od političkih moćnika.

Tvrdi da su ga, uz dozvolu njegova oca, često kupili s automobilom, i odvodili u apartmane i hotele, nakon čega bi ga fizički i psihički zlostavljali starija vojna i politička lica.

Izvor: index.hr

Odgovori

Skip to content