Pomozimo Lovri

Lovro Hrček (rođ. 2007) sa dijagnozom: Cerebralna Paraliza -Tetraparesisspastic, IV stupanj obilno krvarenje na mozgu, hidrocefalus-op, problemi s vidom Atrophia PNO, subluksacija kukova, epilepsija, GERB – rufluks jednjaka.

Lovro je sedmogodišnji dječak sa 100%-tnom invalidnošću koji se godinama muči sa teškim zdravstvenim stanjem, zbog čega često nije u mogućnosti odraditi niti osnovne terapije.

Lovro ne može samostalno držati glavu niti sjediti, a nakon što mu je utvrđen GERB, stanje se počelo drastično pogoršavati. Lovro ima velikih problema sa gutanjem, gušenjem, jakim grčevima i bolovima zbog kojih već tri godine ne spava normalno.

Svaki novi dan je mučenje i borba sa sve lošijim zdravstvenim stanjem i strahom od najgorega. Bez pretraga i stručne pomoći Lovro ne može dalje napredovati. Lovri je puno toga potrebno kako bi mogao funkcionirati i napredovati. Potrebne su mu razne metode fizioterapije koje se rade s djecom, ortopedska pomagala, NF WALKER-hodalica, ali najbitnije je da Lovru odvedemo specijalistima koji mu mogu pomoći. Dječje klinike i specijalisti nalaze se u Austriji i Njemačkoj, a zbog financijske situacije nismo u mogućnosti priuštiti mu put i adekvatnu pomoć.

Molim Vas da nam pomognete da spasimo život našem anđelu LOVRI, koji je veliki borac od rođenja. Bio je jako veselo djete a sada se taj osmjeh, nažalost, više ne vidi.

Kontakt : Snježana Hrček (majka)
32000 Vukovar
Telefon: 099/7898422
IBAN: HR3123400093211069920

Hrvatska udruga Benedikt

Odgovori

Skip to content