SVJEDOČANSTVO BIVŠE LEZBIJKE: Moguće je promijeniti homoseksualne sklonosti!

Ex-gay kršćanska reperica Jackie Hill-Perry suprotstavlja se kritičarima koji tvrde kako se nije moguće promijeniti

“Bog ne samo da mijenja vaše sklonosti i vaše srce, nego vam daje nove sklonosti, osjećaje koje niste imali.” – Jackie Hill-Perry
(Chicago, Illinois) – Kršćanska reperica Jackie Hill-Perry nekada je bila lezbijka, ali nakon radikalnog susreta s Bogom 2008. godine, sada je 25-godišnja supruga, trudna je sa svojim prvim djetetom i kako kaže “utjelovljenje je promjene”.

Washington Times objavio je da njezino svjedočanstvo, koje kaže: “Sve je moguće s Bogom”, dopire do mnoštva ljudi kroz društvene medije. Kao rezultat Hill-Perry prima podršku i pohvale, ali i kritike neistomišljenika.

Prema izvješću, Hill-Perry je rekla kako ju je u dobi od 5 godina, seksualno zlostavljao obiteljski prijatelj, što je kod nje izazvalo “rodnu konfuziju” i rezultiralo time da u dobi od 17 godina postane potpuna lezbijka.

A onda jednog dana, rekla je Hill-Perry: “Gospodin mi je progovorio. Rekao je: ‘Ona (njezina gay partnerica) bit će uzrokom tvoje smrti.’ U tom mi je trenutku otkrivenje stiha ‘plaća grijeha je smrt’ konačno sinulo.” Krenula je u Crkvu.

“Mislim da smo napravili Boga vrlo malim, ako vjerujemo da On ne može mijenjati ljude. Ako On može napraviti mjesec, zvijezde i galaksije koje još nismo u potpunosti shvatili, kako ne bi mogao jednostavno promijeniti moje želje?”, ističe Hill-Perry.

Hill-Perry izvješćuje da je tijekom sljedeće godine izgubila privlačnost prema istom spolu i “stekla privlačnost” prema svome sadašnjem suprugu i kolegi, kršćanskom reperu Prestonu Perryju s kojim očekuje prvo dijete. 

Izvor: krscanstvodanas.com

 

 

 

Odgovori

Skip to content