LETICA: Poraz će Josipoviću teško pasti

Ovim porazom Josipović je izgubio i prvi mandat! Evo što od njega dalje možemo očekivati

“On će se povući jer njegov gubitak nije običan gubitak, ovim porazom on je zapravo izgubio prvi mandat. Odstupio je od imidža kojega je stvarao u javnosti. Od uglađenog profesora pretvorio se u svadljivu i sitnu osobu”, zaključio je Letica referirajući se na Amerikance.

Hrvatska po svemu sudeći dobiva prvu predsjednicu u svojoj povijesti. Na čelo države trebala bi zasjesti HDZ-ova Kolinda Grabar Kitarović. A rezultate izbora, za naš je portal prokomentirao politički analitičar Slaven Letica, koji je još u prvom krugu predvidio rezultate izbora. Gotovo u decimalu!

Stoga ne treba čuditi činjenica da rezultatima anketa nije previše iznenađen. “Nije bilo teško predvidjeti da će utrka biti teška, a rezultati uski. Ovi izbori vrlo su važni za Hrvatsku koja je izabrala promjene”, kaže Letica te dodaje kako je ovom pobjedom poslana poruka da je narodu dosta pretvaranja političkih protivnika u neprijatelje.

Posebno ga veseli što će na čelo Hrvatske po prvi put u povijesti sjesti žena. Poraz će Ivi Josipoviću izrazito teško pasti, navodi naš sugovornik. “On će se povući jer njegov gubitak nije običan gubitak, ovim porazom on je zapravo izgubio prvi mandat. Odstupio je od imidža kojega je stvarao u javnosti. Od uglađenog profesora pretvorio se u svadljivu i sitnu osobu”, zaključio je Letica referirajući se na Amerikance.

Autor: Iva Međugorac/dnevno.hr

Odgovori

Skip to content