KAKO JE BUJANEC OPRAO MATIJU BABIĆA

Bujanec ‘odbrusio’ Matiji Babiću: Onaj iskompleksirani mješanac s Indexa nastao je križanjem shi tzua i ruskog hrta

Gostovanje Velimira Bujanca na inauguraciji Kolinde Grabar Kitarović zasmetalo je Matiji Babiću. No, voditelj mu nije ostao dužan.

Inauguracija prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, očekivano, našla se u središtu medijske pozornosti. U skladu s time budno su se pratili svi njezini potezi, odjeća, govor, ali i uzvanici s društveno političke scene koji su sudjelovali na toj svečanosti. Pristojno i u skladu s protokolom, pozvani su na inauguraciju brojni akteri javnoga života pa tako i poznati voditelj Velimir Bujanec, što je također očekivano jer upravo on jedan je od rijetkih voditelja koje se može vidjeti na hrvatskim televizijama, a koji pruža nešto drugačiji pogled na politička zbivanja u Lijepoj našoj. U skladu s time, Bujanecova emisija ima podosta gledatelja pa ne treba previše čuditi što je i on kao kreator javnog mijenja gostovao na svečanosti prve hrvatske predsjednice. Ipak, to gostovanje zapelo je za oko Matiji Babiću i njegovom portalu Index koji se žestoko obrušio na neke goste predsjednice Grabar Kitarović, ponajviše upravo na Bujaneca. Što o istupu Matije Babića misli Bujanec je izrekao na svojem službenom profilu, a njegov status prenosimo u cijelosti.

– Baš lijep dan! Imamo predsjednicu, Hrvati slave, a poraženi pate…Ne znam što mi je bio veći gušt: slušati prisegu prve hrvatske predsjednice, gospođe Kolinde Grabar Kitarović, gledati je kako iskreno ljubi zastavu, promatrati spektakl u režiji našeg dragog prijatelja Kreše Dolenčića ili vidjeti lica svih onih dragih ljudi koji su se udružili da zlo zauvijek otiđe s Pantovčaka… A zamislite tek face Ante Tomića, koji se još nije oprao od Splita – pa nam je svojim “miomirisom” pokušao upropastiti dan! Sreća, nije bilo vjetra da zapuše iz njegova smjera, vrijeme je bilo prekrasno, baš kao i predsjednica u plavoj haljini, koja se sjajno uklopila uz trobojnice i narod koji je dostojanstveno klicao: “Zovi, samo zovi…” Tomić nije uspio. Nisu uspjeli ni bijesni psi na gubitničkim portalima, koji odbrojavaju svoje zadnje dane i polako shvaćaju da zauvijek gube. I sad su nervozni – jer trebati će plaćati porez i odgovarati za kriminal… Za manje od godinu dana… Jednom je jedan tip novinare nazvao bijesnim psima. Ako baš moram biti pas – spremno uzimam ulogu njemačkog ovčara. Pudlice i obične đukele uhljebio je Pavić u YUtarnjem listu. A onaj iskompleksirani mješanac s Indexa nastao je križanjem shi tzua i ruskog hrta! Sada pati – ne toliko zbog Josipovića, koliko zbog brige za Milanovića. Za sluđenog zaštitnika pedofila odrađivao je prljavi posao napadajući ministra financija, kojemu je dužan porez. Mješanče, samo ti pati i maši repom, histerično laj… Kada dozlogrdiš njemačkom ovčaru – ugristi će te! Takva je naprosto, sudbina mješanaca. Oni nemaju svoju kućicu, oni ne vole svoje dvorište i – prije ili kasnije – završe u šinteraju podvijena repa.

Za sve mješance, pudlice i hijene, koje boli naša pobjeda i koji strahuju od naših novih uspjeha, evo par slikica sa inauguracije – pa nek jadnici tuguju, a pošteni Hrvati uživaju- zaključio je bez dlake na jeziku Bujanec, što obzirom na sadržaj Babićevog obraćanja javnosti ne treba previše čuditi.
Autor: I.Delić/dnevno.hr

Odgovori

Skip to content