Ako papa Franjo u Hrvatskoj proglasi Stepinca svetim Tito je gotov: Tko će se usuditi klanjati monstrumu koji je ubio sveca?

Hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, uskoro bi trebala posjetiti Vatikan i susresti se sa Svetim ocem, papom Franjom, odnosno, ‘Petrom naših dana’, što uistinu jesta poglavar katoličke crkve.

Hrvati diljem svijeta i ljudi dobre volje nadaju se da će uskoro biti dovršen proces kanonizacije hrvatskog blaženika, Alojzija Stepinca, kardinala koji je suđen nakon Drugog svjetskog rata za nepostojeće ‘zločine’ i osuđen na besprizornom montiranom procesu najprije na smrt, a onda je ‘pomilovan’ da bi doživotno bio u nekoj vrsti kućnog pritvora u rodnom Krašiću, gdje je i otrovan od strane terorističkog krila komunističke partije UDB-e, OZNE, ili kako su se sve te terorističke organizacije zvale u ona olovna vremena.

Naravno komunistički zlikovci neće priznati ono što je notorna činjenica, međutim, njihovo priznanje nikome više nije potrebno, niti su potrebna dodatna istraživanja da bi se potvrdilo da je komunistički režim bio zločinački. Naime, ukoliko dođe do kanonizacije, a hoće, i ukoliko Alojzije Stepinac bude proglašen svetim, a bude, Josip Broz Tito je i mentalno gotov, odnosno, njegove ‘VELIKO DELO’ je gotovo, više ga neće moći braniti čak ni Zoran Milanović sa svojim suučesnicima u obrani zlikovca, Slavkom i Ivom Goldsteinom. Pogotovo ukoliko blaženi Stepinac, kao jedna od brojnih Titovih žrtvi, bude svetim proglašen u Hrvatskoj.

Naime, želja predsjednice je da papa Franjo dođe u Hrvatsku, posjeti našu domovinu, i tom prigodom proglasi svetim jednog od hrvatskih, i ne samo hrvatskih, velikana upravo u zemlji u kojoj je taj velikan živio i u kojoj je i ubijen. Pokušaj kanonizacije pokušali su spriječiti neki četnički i komunistički elementi, srećom, u tome nemaju puno uspjeha, katolička crkva često je bila na meti fašista i komunista i nikada se nije dala impresionirati, iako su često svećenici, časne sestre i vjernici bili žrtve divljanja dvaju spomenutih ideologija.

Inače, omiljeni papa Ivan Pavao II. kardinla Stepinca proglasio je blaženikom tijekom svog drugog posjeta Hrvatskoj u Mariji Bistrici kada je učinio posebnu počast dr. Franji Tuđmanu pozvavši ga da dođe do za oltar, od tada prošlo je skoro 17 godina, budući da se taj povijesni događaj dogodio 1998. godine pred stotinama tisuća vjernika. Kada kažemo da je Tito gotov za sve, pa i za medijsku mafiju, ukoliko papa Franjo proglasi svetim Alojzija Stepinca u Hrvatskoj, onda prije svega mislimo na činjenicu da će se jako malo ljudi, uključujući i klan Goldstein te klan Puhovski, nastaviti klanjati se jednom ubojici. Tko će se usuditi klanjati monstrumu koji je ubio sveca?

Inače, Alojzije Stepinac bio je jedan od vodećih hrvatskih antifašista i antikomunista 20. stoljeća, prvi su ga planirali likvidirati, drugi su u tome uspjeli, no, dobra djela su ostala.

Izvor: tinolovka-news.com

Odgovori

Skip to content